Solo Super Appelsin & Jordbær

Ah, for en sommerlig og frisk Solonyhet. Har tittet etter denne flasken siden det begynte å dukke opp tips fra dere i forrige uke, og i dag fikk jeg endelig kjøpt den på Kiwi. Passet jo perfekt med en brustest i den deilige sola.

Som dere ser er det en Solo Pluss-variant, uten tilsatt sukker, og den har smak av appelsin og jordbær. Og den var så god. Fruktig, leskende og lett, med en noe ubestemmelig fruktsmak. Jeg klarte ikke kjenne igjen hverken appelsinsmak eller jordbær, så for min del kunne den like gjerne hatt smak av en eller annen eksotisk, tropisk frukt, men det gjorde ikke noe. Den var bare god. Man får litt saftisfølelse i munnen, så det er definitivt et sommerprodukt. Jeg blir overrasket om dette er en variant som også skal selges utover høsten og vinteren for å si det sånn. -Så det gjelder å benytte sjansen og kjøpe seg noen flasker nå i sommermånedene.

Blir sikkert gjenkjøp. Nam!

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “Solo Super Appelsin & Jordbær”

  1. Enig – veldig god, frisk – passe søt. Den passet svært godt som “dessert-tørstedrikk” etter dagens spekesild til middag. Tror den er spesialtilpasset dette formål 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.