Salattopping fra Den Lille Nøttefabrikken

Siden jeg var inne på en form for salat i innlegget under her, tenkte jeg å fortsette litt i samme gate. Men nå skal det handle om en litt annen salatingrediens. Dere som følger meg på Snap så kanskje at jeg nærmest gikk på et stort stativ med nøtter fra Den Lille Nøttefabrikken i forrige uke. Og på det stativet hang det poser med Desserttopping og Salattopping.

Her er posen med Salattopping, den har jeg nå testet. Artig og kreativ nyhet, og så synes jeg de har valgt en fresh og innbydende farge på posen. Emballasjen er viktig for kjøpsavgjørelsen. Ingen tvil om det.

Den lille posen inneholder cashewnøtter, peanøtter, gresskarkjerner og pinjekjerner, og de er drysset med litt salt og sort pepper. Jeg bruker veldig ofte pinjekjerner i salater, så jeg fant ut at dette var en spennende oppgradering. Alltid allright med variasjon.

Det duftet mest peanøtt da jeg åpnet posen. Jeg tok en smak og kunne konstatere at det ikke er brukt så mye salt og pepper. Bare akkurat nok til at man kjenner tendensen i smaken. Virket lovende.

Jeg strødde en god mengde nøtter inn i salaten, og drysset i tillegg litt på toppen. Satte resten fram i en liten skål, slik at vi evt. kunne spe på med mer om ønskelig. Tok en smak, og kjente etter.

Vi merket ikke så voldsomt mye smak når nøttene var blandet inn med de andre ingrediensene. De må jeg være ærlig på. De utgjorde ikke akkurat rosinen i pølsa for å si det sånn. Men selv om de ikke de ble smaksbærere for hele salaten kjentes de. I en og annen munfull var de veldig tydelige i smaken, og konsistensmessig ga de en fin variasjon og cruch. Sånn litt i steden for å bruke krutonger.
Så ja jo. Selv om nøttene var relativt anonyme i kombinasjon med kylling og salatblader satte de en fin liten spiss på helheten. Vi likte det vi.

Kan gjerne kjøpe noen flere slike poser i løpet av sommeren. Jeg spiser mye salat i sommermånedene, og kan gjerne variere de rene pinjekjernene med denne miksen. I tillegg er posen en limited edition så da gjelder det å sikre seg før den forsvinner igjen. Bare å prøve.

Gjenkjøp: Gjerne det

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.