Badeskum fra Brynild

Mmmm, nok et sesongprodukt. Har dere sett disse posene med Badeskum fra Brynild?
Jeg har sett dem både på Kiwi og Europris, og i helgen måtte vi smake. Det var ikke akkurat badevær, men i det minste bittelitt sol. Og det holder jo i massevis for å smake sommersnop her i landet.

Utrolig kult navnevalg. Tommel opp for det. Liker produkter som har navn som kan bety to ting, navn som egentlig er ordspill, og navn som er kreative, innovative eller bare humoristiske. Sånn som f.eks Møllerens “En form for baking” (her) som de solgte for noen år siden.

Posen med Badeskum inneholder skumfigurer i typiske sommerfasonger som badeball, skjell, seilbåt og svømmeføtter. Badeballene er av bare hvitt skum, mens de andre figurene har et lag av fruktgele i rødt eller gult på framsiden.

Og selvfølgelig var disse gode. Skummet var ferskt, mjukt og litt kompakt, og smakte akkurat slik man forestiller seg at hvitt godteriskum smaker. Den gule og røde geleen smakte “en slags frukt” mente jentene mine, og de fikk raskt hver sin farge som favoritt. Jeg klarte heller ikke definere helt hva geleen smakte, det var veldig sånn typisk tutti-frutti-godteri-smak. For min del kunne posen gjerne inneholdt bare de hvite badeballene. Jeg liker rent skum best. -Men de andre bitene var også gode altså.

Vi spiste opp hele skåla temmelig fort, og kommer garantert til å kjøpe denne posen igjen i løpet av sommeren. Bra nyhet!

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Badeskum fra Brynild”

  1. Hadde tenkt til å tipse deg om denne, så den på coop x-tra. Men fikk det for meg at det ikke var en nyhet, mener jeg så den ifjor sommer også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.