Grandiosa Nybakt Skinke

Dere som følger meg på Snapchat, så kanskje at jeg led litt valgets kval i går. To nye Grandiosasorter i frysedisken, jeg skulle bare ha en pizza. I-landsproblem. Endte til slutt opp med skinke, så får jeg heller prøve pepperoni en annen gang.

Regner med at de fleste som interesserer seg for matnyheter har fått med seg disse pizzaene? Nybakt Grandiosa som hever i ovnen. I utgangspunktet hørtes det jo ut som en veldig god idé, så jeg var positivt innstilt.

Pizzaen skulle steks på rist, i varmluft, nederst i ovnen. Ouch, der vrengte det seg litt i meg gitt. Jeg har jo alltid foretrukket pizza stekt på plate, i midten, med over- og undervarme. Men siden jeg av natur er ekstremt opptatt av å følge lover og regler, gjorde jeg pliktoppfyllende som esken ba om.

Som alltid fryktet jeg litt for fyllmengden da jeg så pizzaen i frossen tilstand. Men det gjør jeg jo alltid, og så ordner det seg som oftest når pizzaen er ferdig. Det var heldigvis også tilfelle i dag.

Det sto at pizzaen trengte 8-12 minutter i ovnen, og jeg tok ut vår etter 10. Da så den slik ut, og skorpen hadde hevet seg fint opp hele veien rundt. Veldig spennende altså. Jeg likte dette konseptet.

Så var det bare å smake, og etter 2 små biter formulerte jeg setningen «ja til gjenkjøp» i hodet mitt. For wow – dette var en god pizza! Man kan virkelig ikke tro det er en frossen Grandiosa, den smakte mer som noe man får på en middels pizzarestaurant. Bunnen var utrolig lett og luftig, og smakte helt fersk. Hadde jeg trillet terninger hadde jeg i hvertfall gitt fem. Eldstejenta mente bunnen nesten var like mjuk som en nybakt bolle, og måtte få se esken før hun trodde på at dette var Grandiosa.

Fyllet var helt allright syntes jeg, skinka var god, men totalt sett smakte det ikke sånn kjempemye. Helheten var bra den altså, men fyllsmaken kunne med fordel vært et hakk mer intens. Eller tydelig. Eller markant. Dere skjønner hva jeg mener.

Alt i alt var dette uansett en fin pizzaopplevelse. Familievennlig og lettspist. Og jeg kan fortsatt ikke tro det er Grandiosa. Her har produktutviklerne gjort en god jobb. Jeg kjøpte min på Rema i Lommedalen, men den dukker nok opp hos de andre kjedene snart også. Lover mange gjenkjøp!

Gjenkjøp: Ja -uten tvil!

 

10 thoughts on “Grandiosa Nybakt Skinke”

  1. Hm, denne må jeg prøve en dag det passer seg sånn! Gøy at det blir litt høyere standard på ferdigpizzaene 🙂

  2. Prøvde den med Pepperoni. Ble ikke helt overbevist. Synes bunnen hadde en litt søtlig og rar smak. Og for 67 kroner får man jo nesten 3 vanlige Grandiosa til tilbudspis. For øvrig ikke sammenlignbare produkter i det hele tatt – vanlig Grandiosa er som ostesmørbrød med tomat. Synes DrOekter har bedre pizza av samme type og i mer passende porsjoner. Denne Grandiosa blir litt mye for en og for lite lite for to synes jeg. Tviler på gjenkjøp til full pris.

  3. Spiste den med pepperoni i dag. Veldig god, og anbefaler den! Skal prøve den med skinke også 🙂 Forfriskende nyhet av Grandiosa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.