Love Zourr fra Haribo

I går gikk jeg forbi en Mixkiosk, og nærmest i sidesynet registrerte jeg en godtepose jeg ikke hadde sett før. Måtte selvfølgelig stikke innom for å undersøke nærmere, og se her da; Love Zourr fra Haribo. De kan jeg ikke huske å ha sett noe annet sted. Så koselig da.💜❤️💙

Dette fargeglade blikkfanget av en pose inneholdt noen utrolig mjuke og ganske tykke hjerter. De består av skum i lyseblått og hvitt nederst og gele i lilla, rødt eller lyseblått på toppen. Vi skulle være lure å ta bilde ute, men jeg så etterpå at vi hadde fått litt snålt lys. Det er heller ikke noe sjakktrekk å spise disse hjertene når de er kalde, da blir de for harde og smaken kjennes ikke så tydelig. Vent til de har romtemperatur for max snopeglede.

Skummet er av akkurat passe fast marshmallows og vingummigeleen på toppen kommer i tre ulike farger. Hele biten er overstrødd med kandering, eller “sånt surt sukker” som vi gjerne kaller det. Som dere ser av surhetsskalaen på emballasjen får den to sitroner, men den var ikke surere enn at jeg fint klarte å kose meg med smaken. Det samme gjaldt den ene datteren min som egentlig ikke er så glad i surt godteri. Så bra. Det gikk altså virkelig unna, og vi var nesten litt frustrerte over at posen ikke var dobbelt så stor.

Som dere skjønner var disse hjertene supergode. Utrolig fin konsistens og super kombinasjon av skum og gele. Passe mye godterismak og passe surhetsgrad. Har som nevnt bare sett posen på Mix, ikke i noen dagligvare, så tips meg veldig gjerne om dere ser dem i butikk, OK? Vi er klare for mange, mange gjenkjøp. Riktig god lørdag!

Gjenkjøp: JA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.