Fyldig Yoghurt Jordbær fra Tine

I dag ble det yoghurt til frokost på jobben. Tine kom jo med tre varianter av fyldig yoghurt i små begre nå i februar, og planen var å smake den med eple & guava. Men da jeg sto i butikken ble jeg overmannet av et behov for å ikke teste noe nytt. Jeg ville bare ha en yoghurt jeg likte, ferdig snakka. I perioder rundt og rett etter produktslipp, der jeg tester, smaker og tar bilder av produkter hver eneste dag, er det innimellom deilig å bare spise, uten å tenke på at måltidet eller smaksopplevelsen skal dokumenteres. Så da kjøpte jeg den med jordbær.

Selv om (tilnærmet) alle vet hvordan jordbæryoghurt smaker, syntes jeg det var interessant å finne ut hvordan det kjentes med redusert sukkermengde. Det står nemlig både på begeret og på nettsiden til Tine at denne yoghurten inneholder 30% mindre sukkerarter enn lignende fruktyoghurter. Derfor ble det et lite innlegg her allikevel da, selv om planen bare var å knipse et bilde til Instagram. Så egentlig kunne jeg jo kjøpt den med eple og guava. Mulig det har blitt sånn at jeg ikke lenger klarer å spise noen ting uten å ta 40-50 bilder og notere litt stikkord på en lapp?

Liker at det følger med skje under lokket. Det gjorde det jo ikke på slike små porsjonsbegre før, så det synes jeg er en klar forbedring.

Og yoghurten var allright den. Mjuk og fyldig konsistens, og helt vanlig jordbærsmak. Jeg reagerte ikke på sukkernivået i det hele tatt, så den var absolutt søt nok. Veldig bra. Det jeg imidlertid reagerte litt på var det å spise et beger med bare yoghurt. Er så vant til å spise varianter med müsli, granola eller i hvertfall litt havregryn oppi, så dette kjentes overraskende nakent og nesten litt gammeldags. Sånn jeg spiste yoghurt da jeg var liten. Men helt okay altså. Det smakte bra. Jeg spiste opp hele begeret ved pulten min, og ble akkurat passe mett.

Kan godt velge denne igjen. For øyeblikket liker jeg yoghurter med fyldig konsistens bedre enn de tynne, mer rennende, men foretrekker begre der det følger med litt tilbehør. Skulle ønske denne kom med müsilen fra go’morgen. Det hadde vært perfekt.

Gjenkjøp: Tja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.