Fjellbris fra Stranda

I går kjøpte jeg ei pakke med den nye Fjellbris fra Stranda på Coop. Fjellbris er Strandaskinke med mild smak og mindre salt enn den originale spekeskinken fra Stranda. Så lur ide!

Synes pakken var delikat i hvitt, og for et nydelig, nostalgisk navn da. Fjellbris. Det gir unektelig positive assosiasjoner til både noe friskt og heilnorskt, men samtidig sart og mildt.

Skinken både så ut og duftet som vanlig spekeskinke da jeg åpnet pakken. Virket lovende det, – se så fristende.

Og denne var absolutt duganes for meg. Behagelig og fin i munnen. Den er mildere i smaken enn vanlig spekeskinke, helt klart, og det var egentlig helt velkomment for min del. Man kjenner også at saltmengden er redusert. Allikevel ble jeg tørst da jeg hadde maulet en snei, så det er helt sikkert nok salt i massevis. Noe mer fakta fant jeg ikke om denne her, siden hjemmesiden til Stranda ikke var oppdatert med bilde og info enda. Det kommer vel etter hvert.

Jepp, denne kan jeg godt kjøpe igjen. Sitter igjen med en god følelse nå etter at jeg har spist, og er fortsatt litt tørst bak i ganen. Tror jeg vil prøve den på pizza, den må da passe til det?

Kjøpte pakken på Coop Mega på Bekkestua, og etter besøket der i går tillater jeg meg å påpeke en liten ting. Det er en forferdelig rotete butikk! De har hyggelig betjening, og jeg liker det gode utvalget, men det hadde ikke vært dumt med litt mer orden. Jeg er sikker på at handleopplevelsen hadde blitt mye bedre om de tok et ryddesjau, og da hadde jeg sikkert blitt fristet til å handle mer også.

  Gjenkjøp: Ja

 

Følg meg gjerne på Instagram: @consumings og Snapchat: consuming.no

🙂

6 thoughts on “Fjellbris fra Stranda”

  1. Åh! Nam <3 Spekeskinke er vel det beste jeg vet, og når jeg spiser mye av det skader det jo ikke at den er litt bedre for helsa, da 🙂

  2. Nå fikk jeg veldig lyst på rundstykker med eggerøre og spekeskinke, gitt. Noterer denne på handlelista, jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.