MüsliBite Nuts fra Cloetta

Det er nesten litt surrealistisk, men turen vår på søndag ble til fots, ikke på ski. Selv om det straks er jul. Tragisk, det må jeg bare få si. Synes det er så utrolig grått, dystert og trist vær. Isjameg. På søndag var det ikke riktig like mildt og tåkete som de har vært de siste dagene, men fortsatt manglet jo alt av snø. Så da ble det tur på beina da. Og med i lomma hadde vi blant annet en slik Müsli Bite Nuts fra Cloetta. Så vidt jeg vet var den en nyhet nå i høst.

Har dere sett den? Den er på 30 gram, den er satt sammen av ulike nøtter og frø, og dekket med et tynt lag melkesjokolade. Innholdsdeklarasjon står her.

Jeg hadde ikke så voldsomt høye forventninger i forkant. Synes ofte slike nøttebarer kan være litt tørre, men der fikk jeg meg en positiv overraskelse. Heldigvis. For denne baren var både seigere, saftigere og søtere enn jeg hadde forventet. Den smaker ikke så mye korn egentlig, mer fruktig, nærmere bestemt som røde bær, og i tillegg var helhetsinntrykket ganske søtt. Og det søte kommer ikke bare fra melkesjokoladen, som forøvrig var akkurat passe tykk, men det kjentes noe søtt fra selve müsliblandingen. De er nok denne sweetness from fruit som er nevnt på emballasjen. Ikke dumt altså.

Det finnes en variant til av denne baren. Den er med müsli og frø. Hadde egentlig tenkt å styre helt unna den siden jeg synes frøbarer som regel blir for tørre, men når den med nøtter viste seg å være såpass saftig må jeg kanskje revurdere mht frøvarianten også? Noen som har smakt den kanskje? Pakningen ligner på nøttebaren, men kommer i en litt lysegrønn nyanse.

Det kan godt hende jeg kjøper MüsliBite Nuts igjen, men garanterer ingenting. Det er kun fordi det finnes så utrolig mange andre gode barer, og en del av dem er enda bedre enn denne.

Gjenkjøp: Kanskje

 

2 thoughts on “MüsliBite Nuts fra Cloetta”

  1. Hm, den så god ut! Likte godt de barene med kjeks og røde bær fra Cloetta som kom i høst, så da bør jeg vel teste denne også. Må også benytte anledningen til å ønske deg en riktig god jul! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.