Julepølse av kylling av kalkun fra Prior

Ble litt nysgjerrig på Julepølsene av kylling av kalkun fra Prior som jeg så på Kiwi for en stund siden, så i dag har vi faktisk hatt det til middag. Må benytte sjansen så lenge den er i salg.

Hyggelig, juleaktig emballasje, i tro priorstil.

Det lå ganske mye væske inne i pakken, en overraskende mengde faktisk, lurer litt på hvorfor det. Jeg så at det var slik inni alle de andre pakkene som lå i hylla på Kiwi også. Jaja, da er kanskje dette en væskende pølse da. Som liker seg i et fuktig miljø. Greit å være litt obs på det når man spretter plasten i hvertfall, så det ikke spruter over hele kjøkkenet.

Det luktet helt vanlig medisterpølse da jeg tok den ut av pakken. Jeg hadde nok ikke gjettet at dette var et produkt av kylling og kalkun om jeg ikke hadde visst det. Skinnet var forresten forbausende lett å ta av. Så fint. Det hang ikke igjen en enste liten pølserest på skinnbitene jeg flerret av. Positivt.

Bitene ble stekt på helt vanlig måte i steikepanna og smaken var som antatt veldig troverdig. Jeg synes den kjentes litt lettere ut enn varianter av svin, selv om konsistensen var tett som hos andre julepølser. Men den la seg ikke like mye som en tung fettklump i magen synes jeg. God var den. Slettes ikke dum.

Beklager skyggen på bildet, det gikk litt kjapt. (Jeg var så sulten) 😀

Må si at dette var et veldig ok produkt. Vet ikke hvor mange ganger til vi skal ha julepølse de kommende ukene, men om det passer sånn kan jeg gjerne kjøpe denne varianten igjen. Bare å prøve.

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Julepølse av kylling av kalkun fra Prior”

  1. Bra den falt i smak 🙂 Helt enig i at det er et godt alternativ, særlig i julen som det blir så mye fettrik mat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.