Kuttet løk på Rema

Var innom Rema i dag, og akkurat i det jeg tok med meg ei pakke vårløk ble jeg obs på noen poser med ferdigkuttet løk like ved. Både gul og rød. Og for bruke et velkjent uttrykk; jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Kutta løk? På ordentlig? La det ut på Snap, så har dessverre ikke noe bedre bilde, men dere skjønner tegninga? De har tydeligvis ikke slike poser på Remaen jeg vanligvis handler, for jeg har ikke sett det før, men jeg fikk virkelig hakeslepp. Er det marked for dette? Hvor late skal vi egentlig bli? Er det noen av dere som kjøper løk i biter? Hvor blir det da av all smak og spenst? Blir ikke bitene tørre og seige? Det må da være en så ekstrem ferskvare at det ikke kan lønne seg?

kuttet-lok-pa-rema

😂😂😂

10 thoughts on “Kuttet løk på Rema”

  1. Haha jeg må helt ærlig innrømme at jeg hater å kutte løk. Spiser løk omtrent hver dag og hele prosessen med eget skjærebrett, skall og lukt er litt ork Så ja. Jeg ble litt interessert, SELV OM jeg ser latskapen i det. Litt som den ferdige omelettrøren for noen år siden, og porsjonsposene av pasta.. men der går grensen for meg altså.

    På grunn av pris (kan ikke akkurat tenke meg det er billigere enn løk i løsvekt) og kvalitet, som du nevner, så skjer det vel ikke. Men i utgangspunktet frister det! Og ellers må det jo være praktisk i tilfeller hvor man er på farten og lignende og trenger løk, som salatblanding osv

    1. Joda, ser den, det er litt pes med den kuttinga. Allikevel kan da virkelig ikke dette funke? Må jo bli et tapsprosjekt. Vi får følge med og se. 🙂

  2. Ja, dette er sikkert unødvendig for mange. Men samtidig er det jo flott hvis det får dem som ikke gidder å kutte opp grønnsaker til å spise mer av det, så dette er jeg for. 🙂 I butikker i utlandet er det jo fullt av slike løsninger, så det kan jo bli et marked for det her også.

    1. Kanskje i teorien, men jeg er fortsatt veldig skeptisk. Som sagt mener jeg løk er en ekstrem ferskvare, og selv om det funker strålende for salater, oppskåret frukt etc, har jeg mine tvil. Kan ikke huske å ha sett akkurat kuttet løk i utlandet heller. Selv om de i en del land har utrolig mye mer oppskåret og porsjonspakket i diskene sine enn vi har her. Blir spennende å se. Vi får watch closely. 🙂

  3. Nei, dette kommer jeg ALDRI til å kjøpe. For det første tar det 30 sek å kutte en løk, så man sparer jo ingenting. Men vil ikke disse smake litt sånn “gammel løk”? Skjønner du hva jeg mener? Syns alltid oppkuttet løk som har ligget i kjøleskapet et par dager får en sånn smak som ikke er god. Vanskelig å forklare, men kanskje du kjenner det igjen? Altså, oppkuttet løk er best når den er ferskest mulig!

  4. Var veldig positiv til denne. Kjøpte en av hver farge og hadde på den hjemmelagde pizzaen i kveld. Ved åpning av posene luktet det som det skulle og alt var i orden, men nå ved ferdig steking er det absolutt ingen smak av løk. Skuffelse! Men men, da har man prøvd 😉 får leve med litt tårer og mas ved kutting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.