Yoghurt Fyldig Blåbær Tranebær fra Tine

Dere husker kanskje at vi smakte den nye, fyldige sitronyoghurten fra Tine for noen uker siden? (Innlegg her) Nå har jeg like godt smakt den andre nye sorten som har kommet i 4-pack også. Den heter Yoghurt Fyldig Blåbær Tranebær.

gresk-yoghurt-blabaer-tranebaer-fra-tine

Som tidligere nevnt er jeg opptatt av å smake på nyheter i reelle sammenhenger. Jeg tester ikke bare for testingens skyld og for å kunne blogge. Jeg spiser maten til vanlige måltider når jeg er sulten. Denne yoghurten smakte jeg for første gang til frokost på jobben for en stund siden. Jeg liker å ha slike 4-pack’er stående i kjøleskapet der. Størrelsen på begrene er så praktisk, ypperlig for en liten boost.

gresk-yoghurt-blabaer-tranebaer-fra-tine-beger

Akkurat som sitronvarianten er dette en greskinspirert yoghurt og det kjentes så klart på den fyldige konsistensen. Så deilig og mjuk. Fløyelsglatt og luftig. Bare konsistensen alene kvalifiserer nesten til gjenkjøp.

gresk-yoghurt-blabaer-tranebaer-fra-tine-apnet

Smaken var søtere enn jeg hadde forestilt meg, og det smakte selvfølgelig blåbær. Dere vet det der kjente skogsbærpreget mange yoghurter har. Videre kjente jeg innimellom noen syrlige små stikk som sikkert kom fra tranebærene. Ikke dumt. Fin kombinasjon dette her, fruktig og behagelig.

Leste på nettsiden til Tine at denne yoghurten skal inneholde 30% mindre sukkerarter enn lignende yoghurter på markedet, og at den har lite fett og er rik på protein. Laktosefri er den også. Jeg kan ikke si jeg merket så mye til noe av akkurat det, for smaksopplevelsen var like komplett som hos andre yoghurter med mer sukker. Veldig bra.

gresk-yoghurt-blabaer-tranebaer-fra-tine-i-skje

Ser gjerne for meg gjenkjøp av denne her jeg – håper det er en stayer.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.