Nisseluer Paprika fra Maarud

Jeg vet det fortsatt er alt for tidlig med juleprodukter, men når det dukker opp en julenyhet fra Maarud i butikken kan jeg bare ikke gå forbi. Så enkelt er det. I går kjøpte jeg derfor en pose med Nisseluer. Festlig nyhet!

nisseluer-fra-maarud-i-butikken

nisseluer-fra-maarud-possen-kopi

Som mange av dere påpekte på Instagram ligner dette mistenkelig på Sombreros. Og ja, da jeg åpnet posen tidligere i kveld fikk jeg bekreftet det. Det er noen veldig mørke, orange sombreros. Synes forresten det passet bedre til formen å kalle det Nisseluer. Ordentlige sombreroer har da brem, har de ikke det?

nisseluer-fra-maarud-apnet-pose

Siden dette er Sombreros med paprikasmak kan dere sikkert tenke dere hvordan de smaker. Som maissnacks med paprika. Og det er så klart litt annerledes enn potetsnacks med paprika. -Som jeg egentlig liker bedre. Faktisk kjentes mye av den originale sombrerossmaken igjennom krydderet, men totalen var litt kvassere enn forventet. De var ikke sterke, men det var brukt en raus mengde paprikapulver. Og litt chili kjentes det ut som. Man blir faktisk litt bøssete på fingrene av dem, og hvis man mister en ned på duken eller bordet skvetter krydderet utover. Greit å spise litt forsiktig med andre ord.

nisseluer-i-skal

Vanligvis synes jeg snacks med paprikasmak er veldig godt, men disse traff meg ikke helt. Kanskje fordi sombrerossmaken gir meg mer sommerlige assosiasjoner? Eller minner om tex-mex? Og det blir litt feil i forbindelse med julen. Men greit nok. Jeg vil uansett gi poeng for artig navn og koselig pose. Bortsett fra en liten detalj da. Vet ikke om dere la merke til det på bildet lengre opp her, men “paprika smak”? Får litt vondt i adjunkthjertet mitt. Akkurat som når folk skriver kjempe fint, speke skinke, jogge tur og parkerings plass. Skjønner ikke at det er så vanskelig å skrive kjempefint, spekeskinke, joggetur og parkeringsplass. Eller paprikasmak. Det verste er når folk skriver blå bær sylte tøy. Gosh. Her hjemme hos oss heter det blåbærsyltetøy. Jaja, jeg kunne skreve mye om dette, men det hører hjemme i andre fora. Men folkens, send meg gjerne en snap om dere ser emballasje med åpenbare feil.

nisseluer-fra-maarud-possen

Samtidig som jeg oppdaget Nisseluene observerte jeg til min fryd og glede at Julehjertene med salt også var tilbake. Jippi. De er gode. Innlegg om dem fra tidligere kan leses her.

julehjerter-med-salt-fra-maarud

Det blir dessverre ikke gjenkjøp av Nisseluene, men som alltid var det moro å smake.

Gjenkjøp: Nei

 

5 thoughts on “Nisseluer Paprika fra Maarud”

  1. Orddelingsfeil kan da ikke forekomme fra en såpass etablert leverandør som Maarud. Dessuten så er det jo både reklamebyråer og design inni bildet, så at dette har skjedd er for meg veldig merkelig. Jeg synes faktisk du skal sende en melding til Maarud om det. Ikke fordi du er trassen, men fordi det sikkert vil være folk som lar seg irritere. Nå vet ikke jeg om det går utover salget deres, men man vet aldri. Denne her kommer ikke vil til å kjøpe heller. Mye bedre med smash, vanlig paprikapotetgull og disse hjertene du har avbildet 🙂

  2. De takket så mye og skulle sende henvendelsen videre til nøkkelpersoner i Maarud 🙂 Så da får vi håpe det blir nisseluer med paprikasmak i hyllene om ikke lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.