Läkerol Cassis

Litt på farten her i dag, men ville bare nevne denne godt synlige pastillen. Läkerol Cassis Limited edition. Man kunne jo virkelig ikke unngå å se sjokkselgeren på Meny.

lakerol-cassis-pa-meny

Som dere vet er jeg svak for produkter som bare er i salg en begrenset periode. Da må man liksom skynde seg enda mer og det blir enda mer om å gjøre å få smakt produktet. Og er det godt må man gjerne hamstre litt også.

lakerol-cassis

Jeg spiser pastiller tilnærmet hver eneste dag, og synes alltid det er moro med litt variasjon fra de faste eskene. Disse her har ren solbærsmak, og jeg syntes de smakte ordentlig fruktig og saftig. Og en anelse friskt. De er overhode ikke sterke, men innimellom kan de nesten kjenne syrlige. Jeg har alltid likt solbærsmaken på drops og pastiller, og husker lilla Sharp var en favoritt da jeg var tenåring. Flere som husker? Disse minnet litt om dem, men de var litt mer godteriaktige. Gode var de, og fikk meg nesten til å tenke på solbærtoddy.

lakerol-cassis-apnet

Jeg er nå faktisk på min andre eske, så ja, her har det blitt gjenkjøp. Bare å prøve så lenge de er i salg.

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Läkerol Cassis”

  1. De har vært tilgjengelig på taxfreen på Gardemoen i mange år. Plukker alltid opp en firepakk eller to når jeg er ute å flyr.

    1. Ja, Vicks hadde jeg helt glemt. De var jo trekantede drops. Artig. Og Bentasilen med skjerf rundt halsen. Husker ikke om den var med solbærsmak, men det er godt mulig. 🙂

    1. Husker faktisk ikke Dent med solbærsmak, men det er sikkert ganske lik smak. Solbær kan jo ikke være så innmari mye forskjellig. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.