Chewy Pops Kick fra Cloetta

Jeg må bare si det. Disse Chewy Pops Kick fra Cloetta var overraskende gode! Etter at jeg la dem ut både på Snap for to uker siden og Instagram forrige lørdag, har jeg fått veldig mage spørsmål om hvor de kan kjøpes, og til dere som fortsatt lurer kan jeg fortelle at de i hvertfall har dem på Coop.

chewy-pops-kick-i-butikken

Det var faktisk ganske overraskende å åpne posen første gang. Jeg hadde nemlig ikke ventet at enhetene skulle være så dekorative. Jeg liker snop som gjør seg i ei skål. Vi spiser jo med øynene også, sant? Her kommer virkelig termen eye candy tl sin rett. 😍

chewy-popc-kick-apnet

Hvis jeg skal beskrive smak og konsistens, så er dette rett og slett Polly og Kick united. De aller fleste har vel kjøpt en pose med Polly i Sverige, (eller her hjemme) og vet at de består av et litt tett, seigt skum, dekket med lett sjokolade. I posen her finnes det slike, altså varianten med melkesjokolade, ikke den mørke sjokoladen, og i tillegg er det en del rosa og svarte kuler. Og laget som er utenpå dem, altså det svarte og det rosa, smaker Kick. Helt sant! Salt lakris og bringebærvarianten. Og de var kjempegode. Helt enige med dere som skrev på Instagram at jeg måtte glede meg. Nam nam. Til nå har vi faktisk spist tre poser her i huset. Uææææ.

chewy-pops-kick-i-skal

Ikke noe å lure på, disse blir det gjenkjøp av mange ganger. Har forresten sett at det fines en annen variant av disse også, med smak av Ahlgrens bilar, men jeg har aldri kommet så langt at jeg har smakt. Tror jeg må kjøpe den en gang når jeg har smakt meg igjennom det som er nytt på snopefronten nå. Får ta det etter hvert.

chewy-pops-og-den-med-bilarsmak

Enn så lenge koser jeg meg med disse her, og som dere skjønner har det allerede blitt gjenkjøp.

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Chewy Pops Kick fra Cloetta”

    1. Ja, har sett den både på Meny og Coop, men faktisk ikke smakt. Men spørs om jeg må gjøre det. Bilar er jo godt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.