XL Pops fra Cloetta

Det skjer ved hvert slipp. Det dukker opp et og annet produkt som ingen har omtalt i artikler og ingen har tipset meg om i forkant. Og det er så gøy. Det å oppdage nyheter på gamlemåten, slik jeg gjorde før jeg begynte å blogge og før det var så mye skriverier i nettavisene før hvert lanseringsvindu, er fortsatt det aller morsomste. Og på lørdag hadde jeg lyst til å juble høyt da jeg så disse posene med XL Pops fra Cloetta på Meny. Men siden jeg drev og snikfotograferte, holdt jeg klokelig utbruddet mitt inne.

september-2-2016-xl-pops

Jeg kjøpte så klart en pose. Tenkte det kunne være ukens lørdagsgodt, og siden jeg skulle ut og spise på kvelden åpnet jeg den like godt med en gang jeg kom hjem. Og tro meg, det er ikke vanlig at jeg gjør. Det var bare så vidt jeg hadde tålmodighet til å ta bilder før jeg gomlet i meg pops etter pops.
Gjett om de var gode!

xl-pops-pose

xl-pops-apnet

Dere trenger ikke noen lang utgreiing om disse her. Det smaker akkurat som vanlig pops, men hver enhet er større. Og jammen tror jeg det var litt mer sjokolade utenpå hver puffet mais også? Ellers var de like. Nå er alminnelig pops noe av det beste snopet jeg vet, så det var ingen overraskelse at disse også falt i smak.

xl-pops-i-skal

Jeg kommer så klart til å kjøpe mange flere slike poser. Det eneste som var litt dumt var at siden hver pops hadde såpass til størrelse var det ikke så innmari mange i posen. Det ble tomt på et blunk. Jaja, jeg får kjøpe to poser neste gang da.

Gjenkjøp: Ja, mange!

2 thoughts on “XL Pops fra Cloetta”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.