Miks for kyllingpanne mild & kremet fra Toro


Da var slippdagen her, og vi har testet Toros nye Miks for kyllingpanne.
Dere så kanskje bildet av posen i ett av innleggene under her? Fra før finnes som dere vet miks for både torsk og laks, så da var det helt okay at det kom en variant for fjærkre også.
toro-miks-for-kyllingpanne-forsiden
Dette er en sånn typisk miks som hjelper oss å variere kyllingen litt i hverdagen. Dere vet de dagene når man egentlig ikke har lyst på kylling og ris for ’nte gang og trenger litt inspirasjon? For kylling skal vi jo ha uansett. Og ja, man kan selvfølgelig bare lage en nydelig og nærende saus fra bunnen, og være kreativ og tilsette alskens spennende grønnsaker, men skjer det? Nei. Ikke særlig ofte. Ikke her i huset i hvert fall. Derfor synes jeg det er utrolig behagelig å få litt sausehjelp og en ferdig utarbeidet handleliste med på kjøpet. Og kjære Toro, jeg må nesten kalle det en liten genistrek at dere trykker de små handlelistene med tilleggsingredienser på forsiden av posene deres. Så slipper man lete seg fram til noe med liten skrift på baksiden. Det gjør det så enkelt når man haster rundt i butikken. Tommel opp.

toro-miks-for-kyllingpanne-baksiden

Som de fleste andre miksene til Toro var denne enkel og grei å lage.
Man steker kylling, freser gulrøtter og koker opp sausen. Mot slutten av koketiden tilsetter man vårløk og gulrøtter og voilà, maten er klar. Det som kanskje tok mest tid var å kutte opp grønnsaker.

toro-miks-for-kyllingpanne-gronnsaker

toro-miks-for-kyllingpanne-apnet-pose
Skjønt, jeg var bitte litt skeptisk da jeg åpnet posen og luktet på pulveret. Syntes så tydelig jeg kjente karri. Og siden jeg nærmest fikk overdose av fiskeboller i gul karrisaus da jeg var liten, er ikke det akkurat yndlingskrydderet mitt. Men heldigvis, smaken her var ikke dominert av karri. Det luktet riktignok en anelse indisk da sausen sto og putret, men smaken var mest mild og grønnsaksaktig. Og den var ikke for salt. Konsistensen var glatt og kremet, og litt tynnere enn jeg hadde forestilt meg.
toro-miks-for-kyllingpanne-i-panna
Barna likte sausen veldig godt. Faktisk så godt at jeg hadde stekt for lite kylling. Les: begge spiste mer enn de pleier når vi har kylling og ris. Greit å huske til neste gang. For ja, det blir nok en neste gang for denne posen her. Riktignok manglet den helt store wow-effekten, smaken var god, dog litt anonym, men det holdt i massevis til å gi måltidet vårt en velkommen liten vri. Og mens vi satt og spiste tenkte jeg at en variant til som passet til kylling ikke hadde vært så dumt. Eller til annet kjøtt. Er bare rettferdig det, siden vi allerede har to varianter til fisk? Kanskje en mer fløtesauslignende utgave? Hvor man skal tilsette sopp? La oss krysse fingrene for det til neste slipp.
toro-miks-for-kyllingpanne-pa-fatet

Alltid moro å teste Toro, og jeg må si at det nå nesten var litt deilig å skrive en bloggpost om noe annet enn snop og snacks.
Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.