Biola Frukt+Grønt Rødbet/Eple/Lime fraTine

Tenkte jeg bare raskt ville vise frem denne nye Biolaen fra Tine. Har dere sett den? Eller i hvertfall alle reklameplaketene for den rundt omkring? Her er kartongen.

biola-rodbeter

Som det lange navnet Biola Frukt+Grønt Rødbet/Eple/Lime forteller, inneholder denne Biolaen både frukt og grønt. I følge nettsiden til Tine er den faktisk den første smaksatte syrnete melken med grønnsaker, og det må jeg si var litt spenstig. Og sjøl om jeg av natur er litt skeptisk til slike spesielle, nesten sære nye kombinasjoner, synes jeg det er friskt at Tine tør satse og lanserer et slikt produkt. Og selvsagt ble jeg nysgjerrig. Biola med grønnsaker altså?

Og bare se. Fargen på den rosa drikken som vises på alle reklameplakatene er ikke overdrevet. Den er akkurat like lekker i virkeligheten. Dette må da være den vakreste Biolaen noen sinne?! – For oss som liker rosa vel å merke.
biola-rodbete-i-glass

Egentlig var det ganske lurt å bruke rødbete som ingrediens her. Den er jo utrolig fargesterk, men har relativt svak smak. Eple og lime smaker mye mer, og det var antagelig de to jeg kjente da jeg tok meg et glass. Synes smaken var både frisk og syrlig og den minnet mye om grønt eple. Og vet dere hva? Jeg synes også den minnet veldig om jordbæryoghurt. Enda det ikke er et eneste jordbær i kartongen. Antagelig var det øynene som spilte meg et puss. Man tenker jo automatisk at noe i denne fargenyansen skal smake som et eller annet rødt bær. Det er vi liksom lært opp til. Jaja, god var det uansett.
Konsistensmessig kjentes den som Biolaer flest. Man blir litt sånn småtørr i munnen etter å ha svelget unna og litt tykk i halsen. Men det går fort over. Jeg må også ta med at denne varianten inneholder 30 % mindre sukker per 100 gram enn lignende produkter på markedet, uten at jeg syntes det kjentes på smaken. Positivt. Og så er den laktosefri.

biola-i-glass

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si ja til gjenkjøp av denne her, men ser faktisk ikke bort i fra at jeg kan velge den igjen. Den var såpass frisk og god at den frister mer enn mange andre varianter. Og det til tross for at fargen var så sterk at jentene mine spurte om den var forhekset…

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.