Snickers White

De siste dagene har jeg fått flere tips om at det har dukket opp en ny, hvit Snickers i butikkene. Og i dag fant jeg den selv; Snickers White, Limited Edition.

Snickers white limitede edition

Kanskje ikke verdens mest spennende nylansering, men i mangel av noe annet fresht og innovativt å skrive om, valgte jeg å kjøpe en bar. Snickers smaker jo egentlig ikke så verst, sant? Dessuten er vel dette så langt disse klassiske sjokoladene som Mars, Twix og Snickers kan komme hva endring og nyskapning angår. Bytte ut sjokoladefarge eller variere bittelitt på fyllet. Selvfølgelig uten at det opprinnelige, gjenkjennbare preget forandres for mye.

Snickers white limitede edition åpnet

Pakningen inneholdt to enheter, og se så lekre de var! Jeg har alltid syntes at fargen på hvit sjokolade er utrolig innbydende og delikat, og denne var intet unntak. Så uskyldig og ren. Jeg synes faktisk Jotun bør lansere en farge som heter sjokoladehvit neste gang de skal komme med et oppdatert fargekart. Kunne gladelig malt kjøkkenet mitt i den nyansen jeg altså.

Så skulle det smakes, og jeg var rimelig forutinntatt før jeg tok den første biten. Må innrømme det. Selv om hvit sjokolade er nydelig å se på, pleier den  å kjennes i overkant søt i munnen. Og etter en to-tre biter pleier jeg å være fornøyd. Men denne her var overhodet ikke så søt som antatt. Den var faktisk bare utrolig god! Den smakte tilnærmet helt vanlig Snickers, og den var fantastisk fersk og mjuk. Det ble hengende lange tråder av karamellen for hver bit jeg tok, og det nederste fyllet, det som er under peanøttene men som jeg egentlig ikke vet hva heter, var så bløtt at det kjentes som om det bare smeltet unna. Magisk. Ikke ble det for mye av det gode heller. Jeg klarte fint å spise opp uten å bli kvalm eller tenke at nå var det nok. OK, jeg spiste bare den ene baren, men det var mest fordi ferien er slutt og det er en vanlig ukedag. Kunne egentlig godt tenkt meg å spise den andre delen også.

Snickers white limitede edition bitt over

Som dere skjønner ble jeg positivt overrasket over denne her. Liker når det skjer.
Nå er det ikke så ofte jeg kjøper sjokolade i dette formatet, men om det kommer en anledning der det passer, og den begrensede salgsperioden ikke er over, velger jeg gjerne denne igjen.

Gjenkjøp: Ja, hvis jeg rekker

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Og dere, det er fortsatt lenge til produktslippet i uke 38, men hvis noen oppdager noe nytt før den tid blir jeg som alltid glad for tips og hint.

Instagram: @consumings

Snapchat: consuming.no

Mail: consuming@live.no

👍🏻

2 thoughts on “Snickers White”

    1. Kjøpte den på Kiwi Kjørbo i Sandvika og jeg mener den kosta 17,90. 🙂 Har hørt at den skal finnes i Menybutikker også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.