Coco & Oat Snack Bar fra Nutrilett

I dag har jeg smakt denne lille baren fra Nutrilett; Coco & Oat Snack Bar .
En veldig lett liten bar som i følge pakken inneholder mye protein og fiber. Ikke verdens mest fristende innpakning kanskje, litt freshere farger hadde gjort seg.

Coco & Oat snack bar

Baren er sammensatt av quinoa, havre, mandler, kokos og sjokoade, og skal være helt fri for palmeolje. Var ikke den verste kombinasjonen det. Artig å ta en smak, kokos er godt.
Er forresten ikke helt sikker på når den kom i salg, men det kan da ikke være så innmari lenge siden? Må være siste halvår? Eller tar jeg helt feil? Jeg hadde i hvertfall ikke prøvd akkurat denne før. -Enda så avhengig jeg er av å ha en bar eller to veska

Coco & Oat snack bar åpnet

Da jeg åpnet den minnet den mistenkelig om en sånn sagflis/halm-bar. Sånn som det allerede finnes mange av. Men da jeg snudde den rundt, oppdaget jeg et fint lite kokosstrø på overflaten. Og om man lukker øynene og virkelig legger godviljen til, kan man nesten innbille seg at man kjenner duften av en sjokoladekake i langpanne med kokos  på toppen.

Coco & Oat snack bar delt over

Konsistensen her var overraskende seig. Vet ikke het hva det er som limer ingrediensene sammen, men antar at det er rørsukkeret. Det smakte nemlig ikke noe honning. Ellers var smaken helt okay, ikke akkurat langpannesjokoladekake, men bedre enn forventet. Den var ikke så tørr som antatt heller, og sammen med et stort glass vann var det ikke noe problem å få den ned. Jeg alltid ha vann sammen med slike barer. Blir alltid så tørst.
Det kunne godt vært litt mer kokos synes jeg. Siden den har kokos i navnet. Jeg satt mest igjen med følelsen av å ha spist en havrebar, så noen litt større kokosflak, ikke bare den pynten på toppen, hadde gjort seg. Ellers; bestått. Kom forresten til å tenke på en ting. Tenk om de hadde spandert et tynt lag sjokolade under hele kokosstrøet? Hvor digg hadde ikke det vært? Men da går vel kaloriantallet opp. Vet jo at noen holder på å telle sånt.
Det kan uansett godt hende jeg kjøper denne igjen. Litt traust og kjedelig, men passe søt og slett ikke dum når man skal ha noe veldig lett på farten.

Gjenkjøp: Kan hende

– – – –

Følg meg forresten gjerne på Snapchat: consuming.no eller på Instagram @consumings
Litt mer liv der enn her på bloggen nå om sommer’n.  ☀

– – – –

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.