Wanted Douglas “Coookie Dough” Vanilla fra Diplom-Is

Etter den voldsomme eksponeringen av Diplom-Is sin nye Wanted-serie den siste tiden kunne jeg ikke bare la være å kjøpe en boks. Selv om den hadde blodpris. Valgte den som heter Wanted Douglas “Coookie Dough” Vanilla, en fløteis med kjekssmak, tilsatt kakedeigbiter og sjokoladeflak. Her er den:

Wanted

Wanted-serien består av seks ulike isbøtter med heller utradisjonelle smakskombinasjoner. Måtte smile litt av Diplom-Is sin beskrivelse av The ShamelessSix på nettsiden sin (her). Artig ide, selv om jeg personlig verken likte det røffe designet på boksene eller hele konseptet rundt. Men all ære til Diplom-Is for at de tør satse og tenker i nye baner.

Wanted på Rema

Jeg er i utgangspunktet ikke en is-person. Koser meg heller gjerne med noe leskende å drikke på varme dager, men i dag passet det faktisk med litt jordbær og is i sola. Gledet meg til å smake etter å ha hatt boksen i fryser’n over ei uke.

Wanted lokket

Har fått med meg at mange er helt over seg over hvor god denne isen er. Det er ikke måte på hvor verdt den er pengene eller hvor mange bokser noen klarer å spise. Dem om det, jeg lot meg nemlig ikke imponere. Har smakt masse annen is som er mye bedre! Synes den smakte heller gjennomsnittlig. Ikke noe galt, bevares, men tenkte umiddelbart at her spiste jeg noe som var vel oppskrytt.

Wantedis i skål

Konsistensen var fløyelsmjuk og glatt, ikke noe å si på den. Flakene av sjokolade var passe store og knaste fint mellom tennene. Bitene av kakedeig var ganske store og litt grå. Greie på smak de også, men kanskje litt for smøraktige? Nesten litt småsalte. Jeg følte uansett ingen trang til å juble etter hver munnfull, og fikk ikke umiddelbart lyst på en porsjon til da jeg hadde spist opp. Men kanskje jeg bare var litt uheldig med smaken jeg valgte? Kanskje ikke kjekssmak er det beste på is? Kan det være et noen av de andre variantene er bedre? Tips meg gjerne, så får jeg se om jeg bruke en ny 70-lapp på en boks til.

Jeg tror faktisk ikke dette er et konsept som varer. Vet ikke om det er ment å være en limited serie eller om de satser på fast plass i frysedisken, men når nyhetens interesse dabber av tror jeg variant etter variant forsvinner. Eller er jeg helt på villspor nå?

Gjenkjøp: Nei

 

Følg meg gjerne på Instagram: @consumings 
eller på Snap: consuming.no 

20 thoughts on “Wanted Douglas “Coookie Dough” Vanilla fra Diplom-Is”

  1. Jeg har smakt den røde med salt karamell. Den var så god at jeg ikke turte å ha en i frysen før bikinisesongen. Men jeg tenkte også det samme som deg om den du kjøpte. Jeg smakte den ikke, men tenkte den var kjedelig.

  2. Haha – dette må være noe av det dummeste jeg har sett. Bonde-eide Diplom-Is prøver å kopiere “kule” amerikanere… Nei, unnskyld, dette blir for dumt. Jeg holder meg til Kulinaris hva gjelder is i dett formatet. Ser for øvrig stadig mindre av Charlottes, den er tragisk dårlig, i min gane. Mulig jeg går på en smell her om det kommer på tilbud, men kjøper ikke Diplom-Is til denne prisen.

  3. Aldri vært spesielt glad i diplomis i det hele tatt. Skal jeg ha is kjøper jeg Hennig Olsen, men i det siste synes jeg all fløteis er veldig mektig og kjøper mye heller sitronsorbet fra Kulinaris!! Så frisk og god! Den tror jeg du kunne likt 🙂

  4. Måtte smake på alle sammen, og etter min mening valgte du den verste av dem – ville heller anbefalt å gå for den med kokos eller den med bringebær 😉

  5. Har ikke smakt, men synes smakene jeg har sett på reklamebannere rundt om, Ser ut som en dårlig kopi av Ben&Jerry konseptet.
    Litt nysgjerrig, men tror jeg holder meg til B&J hvis jeg ønsker med “rare” smakskombinasjoner. Den er også Fairtrade sertifisert for de som er opptatt av det 🙂

  6. Gleder meg til å prøve den med kokos.

    De kunne droppet reklamen med de kjendisene. Er nok ikke mange som tar referansen til “The Usual Suspects” heller. Blir kræsj med en filmreferanse fra 1995 og bloggere/artister som du må være ca 14 år for å skjønne hvem er. Ørjan Burøe liker jeg så dårlig at jeg mistet lysten på sjokoladeisen.

    1. Ha ha enig. Noen var jo knapt født i 95. Jeg likte generelt ikke konseptet at all. Dumt, for i utgangspunktet er jeg veldig pro Diplom-Is 🙂

  7. Norsk is trenger virkelig en fornyelse. Og da mener jeg ikke de små nisjeprodusentene man bare finner i de største butikkene, men Diplom is og Hennig Olsen.

    Peppermynte, kaffe (ikke cappucino eller latte, men ordentlig kaffe), lakris, marsipan, kokos, rom, banan, peanøtter osv, hvorfor lager de ikke vanlige bokser med slike smaker?

    Joda, de boksene her smaker helt greit, men det er også det.

  8. Jeg kjøpte en sånn rød med karamellsmak idag, men det virker som om Diplom-Is har tuklet med oppskriften siden ifjor. Ganske sikker på at det var et helt nytt parti som var kommet inn i butikken. Den har en helt annen smak nå, og karamellbitene er alt for seige og markante. Veldig synd for en som hadde funnet sin isfavoritt i fjor. 😕

    1. Så rart de evt. bare endrer uten at det kommuniseres? F.eks med en kommentar på boksen som sier «ny oppskrift» eller noe sånt.
      Og så klart trist for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.