Sea Shapes fra Fruit Bowl

I tilfelle noen skal på kino i helgen, tenkte jeg å komme med et lite snopetips. Her forleden var vi nemlig på kino’n i Sandvika, og der hadde de fått inn en litt sunnere godtevariant. Se her; Sea Shapes fra Fruit Bowl. Fruit bowl på kinon
Dette er altså en liten pose med noe som ligner på gelegodteri, men det skal være laget av presset frukt og ikke noe annet. Ser på nettsiden deres at det er brukt så mye som 84% konsentrert fruktjuice, og i tillegg er det ikke tilsatt noe sukker. Så bra. (Næringsinnhold her)
fruitbowl sea shapes
Må si jeg synes det er genialt at dette selges på kinoene. Det hører jo med å kjøpe litt digg når man skal se en film, samtidig som å stappe små kropper fulle av sukker når de skal sitte stille i over en time ikke er det smarteste man kan gjøre. Regner med at flere har den erfaringen? Særlig hvis ikke filmen fenger helt.

Nå ble det faktisk til at vi tok med posen hjem, og det passet meg utmerket. Da kunne jeg jo ta bilder og lage bloggpost. Her ser dere innholdet. Bildet ble litt mørkt, men det er altså ulike små sjøfigurer. Passe størrelse for små fingre og mager. fruitbowl sea shapes åpnet pose
Det luktet som en blanding av frukt og rosiner, og slik synes jeg egentlig at det smakte også. Men her er det vel egentlig underordnet hva jeg mener, jeg er definitivt ikke er i målgruppe for å spise disse figurene. Jeg får vel heller gleden av å betale.

Min glade lille testperson på 4 år mente det var supergodt. På posen står det er at det benyttet eple, pære, jordbær og solbær, men han mente bestemt at det smakte frukt og blåbær. Helt fint det. Er ikke så lett å skille slike konsentrerte, sammenblandede fruktsmaker fra hverandre uansett. Egentlig fikk jeg høre at det hadde vært best å spare innholdet slik at han kunne ha det med seg på tur i barnehagen, men det endte med at det ble spist opp allikevel.  fruitbowl sea shapes åpnet pose biter
Moro å se at slikt «sunt» snop går unna som bare det. Helt greit med et alternativ til alt det syntetiske med masse ekstra sukker. Konsistensen var som litt mjukt gummigodteri, men de var ikke for seige eller vanskelige å bite igjennom.

Vet ikke om disse selges på andre kinoer eller i matbutikker. Kan jo hende de står i hyllene med barnemat? Må begynne å se etter når jeg handler i butikker med bra vareutvalg.

 fruitbowl sea shapes i hånden til lille S
Disse kan jeg fint kjøpe igjen hvis jeg skal glede lille, energiske 4-åring. Uten tvil en positiv nyhet.
Noen flere som har sett dem?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.