IsKaffe Rio CocoLatte fra Tine

Kom på at jeg ikke har blogget om Tines IsKaffe Rio CocoLatte. Ville bare nevne den kjapt.
Her er den på Narvesen….
Rio i butikkhylla
 …og her er den på kjøkkenbenken min.
Rio iskaffe fra Tine
Dette er altså en iskaffevariant som skal ha smak av sjokolade og kokos. Fin kombinasjon det. I hvertfall i utgangspunktet, og kult navn. Den skal være en hyllest til kaffelandet Brasil, det er helt sikkert derfor den heter Rio. Og så vidt jeg kan skimte på kartongen er det en limited variant for denne sommeren. Liker så godt produkter som kommer for begrensede perioder.
Rio iskaffe på siden

Jeg er ikke akkurat en storforbruker av iskaffe. Har derfor ikke all verdens sammenligningsgrunnlag. Men jeg kan i hvertfall si at denne smaker som en blanding av ganske mørk kakao og kaffe. Selvfølgelig må man nesten si, når den skal ha smak av sjokolade. Flytende sjokolade er jo tilnærmet kakao. Synes også den smaker mye mer av kakao enn det moccavarianten gjør. Klarte ikke å skille ut så mye kokos dessverre, men som en del andre iskaffer er den ganske så søt. Nesten i søteste laget, men ikke den verste. Må allikevel si at den der baristavarainten er bedre, nettopp fordi den ikke er så søt. Vet dere hvilken jeg mener?

Holdt på å glemme å forevige innholdet på et bilde, men her ser dere en liten skvælp av væsken.
Rio
Har faktisk kjøpt denne en gang til i butikk, og det er mulig jeg kjøper den en gang eller to til i løpet av sommer’n. Men mer enn det blir det nok ikke og den har ikke blitt noe ny favoritt.
Gjenkjøp: Noen
.

6 thoughts on “IsKaffe Rio CocoLatte fra Tine”

  1. Har prøvd – elsker kokos – men denne var ingen høydare synes jeg.
    Helt ok, men som du skriver så er den litt søt.
    (Skal sies at jeg er mest glad i dobbel espresso med litt vann, mao sterk – uten søtning )

  2. Er enig i at slike kaffedrikker blir for søte – og har for mye melk (det er jo Tine som vil kvitte seg med melk her..), så ingen høydare for min del.

    Men – apropos sukker – må nesten få tipse om Q Gresk youghurt – det er kommet to nye utgaver, en med sitrus og en med mango & fersken. Det er oppgitt “30 prosent mindre sukker”. Disse kom vel i vår, er to rom, ett for usøtet yoghurt og ett for topping. Disse har jeg fullstendig falt for – beste komboen jeg har smakt på lenge, og akkurat, på prikken, passe søt. Spiser et par slike i uka nå. 🙂

    1. Oi, såpass ja. Jeg har spist ganske lite yoghurt i det siste, men skjønner at jeg må smake de der ja.

  3. Jeg kjøpte en i dag. Har sett den, men ante ikke at den liksom skulel smake kokos. Det står jo ikke foran. Coco tolker jeg som kakao eller sjokolade. Anyway. Det var ingen kokossmak der whatsoever.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.