Gott & Blandat Fruktsallad fra Malaco

Her om dagen lot jeg meg friste av et stort display fra Malaco på Kiwi. Og ja, jeg vil gjerne feire sommeren med dere. Kjøpte en av de nye posene deres med Fruktsalat. Artig navnevalg, men litt synd at posen ikke hadde norsk oversettelse.

Malaco Fruktsalat på Kiwi

Likte den gule fargen på posen. Sommerlig og glad.

Malaco Fruktsalat posen

Oppi her finner man en blanding av ulike typer gelegodt. Det er biter både med og uten kandering, og de er som navnet tilsier utformet som ulike frukter. Det var egentlig ganske varierte smaker. Vi kjente både appelsin, vannmelon og fersken, noe vi trodde var pære, men som vi leste på nettsiden var ananas, kiwi som vi trodde var drue og kirsebær som smakte parfyme. Hvorfor er det forresten alltid så mange biter med kirsebærsmak i alle slags godteposer? Kjipt for oss som liker akkurat den smaken minst.
Miksen var i alle fall godt satt sammen, og det er sikkert litt tilfeldig hvor mange biter man får av hver sort.

Malaco Fruktsalat åpent

Konsistensen her var mjuk og god, og mange biter kjentes ut som vanlig Godt & Blandat under det sure strøet. Ferskt snop er jo alltid godt og jeg må si det var artig med litt uvanlige, mer eksotiske smaker. Den der appelsinbiten var forresten veldig god, men den var det selvfølgelig bare en eneste bit av i posen vår. Skikkelig uflaks. Til gjengjeld var det voldsomt stor overvekt av sure vannmeloner og nevnte sure kirsebær, og de ligger fortsatt igjen her. En smule ergerlig.
Jeg skjønner at man ikke kan sitte og fintelle for hånd hvor mange biter av hver sort som skal oppi posene, men det hadde faktisk vært fint om fordelingen var litt jevnere. Nå ble det faktisk sånn at jeg er usikker på gjenkjøp. Og det er ikke fordi det ikke smakte godt, men fordi det var så innmari mange av de bitene vi syntes var kjipest. Og jeg har jo ingen garanti for at blandingsforhldet er bedre i neste pose jeg kjøper. Så da blir det ganske dyrt for de gode bitene. Hmm. Må tenker litt på den der altså.

Malaco Fruktsalat i skål

Oppsummert var dette en fin nyhet. Likte posen, likte navnet og likte mange av bitene. Og siden det er en limited edition tror jeg at jeg heller mot gjenkjøp.

Gjenkjøp: Usikker

 

1 thought on “Gott & Blandat Fruktsallad fra Malaco”

  1. Jeg skjønner ikke hvorfor de skal putte biter fra smågodthylla i en slik pose? Er det ikke nettopp en slik pose man kjøper fordi man vil ha noe annet og litt nytt. Jeg mener. De er jo betydelig dyrere skal man regne på kiloen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.