Dent Oi Frisk Appelsin

Det begynner nesten å bli en tradisjon at det kommer sommervarianter av Dent Oi. I år har jeg sett flere stativer med lilla og orange poser, og her om dagen kjøpte jeg meg en orange en. Den har smak av frisk appelsin.

Dent OI i butikken

Dent Oi Appelsin

Angret nesten litt etter at jeg kom hjem. Solbær er jo også utrolig godt. Jaja, får heller kjøpe den neste gang.

Jeg har jo skrevet veldig mange ganger hva jeg synes om pastiller i pose. Med kandering utenpå. Dårlig kombinasjon nederst i veska det altså. Endrer ikke mening der, nok om det.

Dent Oi Appelsin i hånda

Disse luktet så og si ingenting, jeg kjente verken odør eller duft fra posen. Så da var det bare å smake.

Konsistensen var akkurat slik som jeg husker fra andre Dent Oi-pastiller. Ganske hard, presset gele. Det kjente mønsteret hadde de også gitt.

Så var det smaken da. Og jeg tenkte faktisk oi da jeg tok den første i munnen. Ha ha, artig. Disse var nemlig syrligere enn jeg hadde trodd, og det sure satt også på lengre enn forventet. Men når kanderingen endelig var smeltet, da kom en klar smak av appelsin fram. Eller egentlig er det riktigere å kalle det klementin. Pastillen var i hvertfall frisk og fruktig, og ikke dum i det hele tatt. Er sikker mange som like denne.

Dent OI, appelsin

For meg ødela dessverre den syrlige kanderingen litt, og jeg kjente meg også litt nummen inni kjakene etter å spist 2-3 stykker. Likte ikke det. Tror derfor ikke det blir gjenkjøp, selv om smaken på selve geleen var god. Kanskje jeg må smake på den med solbærsmak i steden? Noen som vet om den er like sur?

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Dent Oi Frisk Appelsin”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.