Mild care washcloths fra Natusan

Da skal jeg ta med en liten non food-nyhet fra barnehyllen igjen. På Meny hadde de nå fått inn disse pakkene med Mild care washcloths fra Natusan. Og selv om jeg ikke har helt små barn lengre synes jeg det er utrolig praktisk å ha med en pakke våtservietter i veska når vi er på farten. Vet ikke hvor nye de er, det er ikke ofte jeg handler inn våtservietter, men jeg hadde nå ikke sette dem før nå.

Natusan baby washcloths i butikken

Siden jeg ikke bruker slike kluter til bleieskift, men mer til å tørke grisete fjes og klissete hender, trenger jeg imidlertid ikke slike, tjukke kjempepakker. Disse pakkene her var som dere ser ganske slanke og smale, og dermed veldig praktiske å ha med seg rundt omkring eller når man er på reise.

Natusan baby washcloths

Vi hadde med disse på hyttetur i påsken, en typisk situasjon hvor jeg synes det er veldig praktisk å ha diverse engangsutstyr. Og grunnen til at jeg skriver kjapt om dem her på bloggen er blant annet at klutene var så store. Hver klut var mye lengre enn alt annet jeg har vært borti av andre type våtservietter. Utrolig praktisk da gitt. Hver pakke inneholder 15 kluter og man kan lett tørke både hender og ansiktet med hver sin ende av kluten. Det sto bakpå pakken at klutene var så milde at det ikke var noe problem å bruke dem i fjeset, og at de ikke fremkaller tårer om man skulle være uheldig å kommer borti øynene. Fint det for de som evt. skal bruke dem på barn som er mindre enn mine. Vi vet vel alle hvor kjapt de små kan vri på hodet i tørke munnen-situasjoner.

Og for dere som fortsatt bruker slike til bleieskift tenker jeg det må være utrolig praktisk med slik størrelse på klutene. Det hadde i alle fall jeg satt veldig stor pris på når de verste bleiene skulle tas og man ikke var i nærheten av vann fra springen. Gulp.

Her ser dere min lille hjelper trekke en klut opp fra pakken.

Natusan baby washcloths i pakningen

Natusan baby washcloths på vei ut av pakka

Tilbakemeldingen jeg fikk fra 4-åringen og 6-åringen jeg spurte, var at klutene var deilige og mjuke å tørke seg på og at de luktet litt som voksne. Og ja, jeg kan skjønne at de trekker den parallellen ut fra duften på klutene.

Det eneste jeg må gi litt minus for var prisen. Mener den koster 30 kroner og det synes jeg er litt mye i forhold til en del andre våtservietter jeg har kjøpt. Men siden pakken var så smal og praktisk, klutene var såpass store, og jeg ikke bruker slikt i enorme mengder var det helt greit.

Praktisk og fin nyhet dette her, jeg kommer til å kjøpe flere pakker.

Gjenkjøp: Ja

1 thought on “Mild care washcloths fra Natusan”

  1. Ser veldig like ut de serviettene som er i mindre emballasje? Større versjon vil jeg tro.
    Synes den lille, gamle pakken er praktisk jeg da, mindre størrelse og plastlokk på. Veldig kjekke å ha liggende i bilen også. Til bleieskift bruker vi de andre, store pakkene. Da hender det jo at man kan trenge en liten mengde 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.