Lacasitos

Det er onsdag, aka lillelørdag, og derfor tenkte jeg å komme med et lite snopetips. Vet ikke om dere husker dette bildet mitt fra innlegget mitt om Butikkrunden i februar? Små rør med Lacasitos. Eller spanskrør om man vil, høh. 🙂

Lacasitos

Dette er ganske små rør med kulørte sjokoladelinser, altså a la Smarties, M&M’s etc. De kommer som dere kanskje skjønte fra Spania og selvfølgelig måtte de testes!

Lacasitos rør

Hvert rør inneholder bare 20 gram, altså ca halvparten av et rør med Smarties. Synes det er veldig fint at det stadig dukker opp godteri i mindre porsjonspakninger. Er jo helt ypperlig å gi til de aller minste barna en lørdag. Evt. ha i godteposene som deles ut i barnebursdager. Det må jo ikke være så voldsomme mengder hele tiden.

Lacasitos i hånden

Og dere, disse var knallgode. Både jentene mine og jeg ble umiddelbart begeistret. De smakte akkurat passe søtt og hadde ikke den der litt rare bismaken som M&M’s har. Skallet var crispy uten å være for hardt, og selv om det smakte bitte, bitte litt utenlandsk var det null skepsis å spore fra de to som er i målgruppen for produktet. De gikk unna som bare det. Nesten så jeg fikk lyst til å trekke tilbake det der med små pakninger, for akkurat disse skulle vi ønske vi hadde mer av alle sammen. Gjerne en diger pose!

Det er helt sikkert noen av dere som har spist disse på ferie og nå har de dem altså på Meny. Vi kjøper dem garantert igjen. Nammis!

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Lacasitos”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.