Sterilan Blooming Freesia

Bare en kort post om denne deodoranten fra Sterilan som jeg fant på Rema for litt siden. Det sto nyhet på stativet, og jeg kan ikke huske å ha sett den der før, så jeg antar at den kom nå til vinterslippet? Eller kanskje bare ikke Rema har hatt den før? Blooming Freesia heter den i hvertfall, og jeg syntes den var så vårlig og fresh i fargene. Måtte kjøpe bare en. Godt luktet den også. -Ja, jeg er en av de litt irriterende menneskene som åpner korken og vrir litt på kula for å kjenne hvordan en deodorant lukter før jeg evt. kjøper den. Gidder jo ikke risikere å komme hjem med noe jeg ikke liker duften av.

Sterilan deo

Egentlig synes jeg det er litt pussig med andre Sterilanprodukter enn såpe. Husker så godt det der nesten ikoniske grønne såpestykket jeg pleide å kjøpe da jeg var student. Og ikke minst alle ukebladreklamene med slagordet “Det er alltid plass til en til som bruker Sterilan” Og så stappet de massevis av folk inn i en telefonkiosk, en folkevognboble osv.

Deo'n med 48 timer beskyttelse

Vel, den egentlige grunnen til at jeg skulle skrive kjapt om denne, var ikke å mimre tilbake til fordums reklamekampanjer, men heller kommentere klistremerket som sitter på korken. Har forsåvidt sett det på andre deodoranter også. 48 timer beskyttelse. Guri Malla så fantastisk! Veldig flott hvis denne deo’n tar knekken på all svette og eventuelle ekle odører i 48 timer, men er det virkelig noen som lar det gå så lenge som 48 timer mellom hver vask? Etter en vask tar man jo på seg et nytt støk deo? Og nei, jeg trenger ikke drøssevis av leksjoner om at huden blir tørr av å dusje hver dag, det velger folk som de vil, men om man ikke dusjer så vasker man seg vel i hvertfall i løpet av to døgn? 48 timer inkluderer jo to netter!

Jaja, uansett varighet synes jeg denne nye deo’n luktet luket både blomstrete, vårlig og friskt. Altså en fin liten nyhet i non food-hylla. Jeg kommer til å kjøpe den igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.