Solo Rød Blodappelsin

Ingen påske uten Solo for meg, og nå rett før helgen oppdaget jeg en ny variant i butikkhylla. Solo Rød Blodappelsin. Kan ikke huske å ha lagt merke til den før nå, men den sto på en hylleplass jeg vanligvis suser rett forbi, så det kan hende den har vært der en stund. Jeg måtte uansett kjøpe, og i dag passet det med noe leskende i sola.

Solo Bodappelsin på Meny

Fargen minner meg veldig om brus med pasjonsfrukt. Lyserød og frisk. Omtrent som Fanta Exotic.

Solo Blodappelsin

Det luktet ikke så mye da jeg åpnet korken, men den lille duften som var kjentes mest som litt syrlig appelsin. Samtidig var det noe mer eksotisk der, uten at jeg helt klarte å plassere det.

Solo blodappelsin i glass

Smaken var akkurat slik man tror den er ut i fra farge og duft. Det smaker appelsin, men på en syrligere måte enn vanlig Solo. I tillegg sitter man med en litt mer fruktig og søt smak i munnen etter at man har svelget. Nesten om det var et lite innslag av søt grapefrukt eller tilsvarende. Litt kunstig uten at det ble alt for syntetisk. Jeg syntes den var overraskende god jeg. Kan gjerne kjøpe den igjen. Gjetter at den også smaker supergodt til grillmat i sommervarmen. ☀

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Solo Rød Blodappelsin”

  1. Denne syns jeg var fantastisk god. Er veldig glad i blodappelsin og blodappelsinjuice og likte Orangina Blodappelsin da den var i butikkene også.

    Denne har litt mer kullsyre enn Orangina også, noe som gjør den hakket bedre.

    Håper denne får et langt liv i butikkhyllene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.