Pizza Spices Herbs & Chili fra Santa Maria

Nå rett før helgen smakte vi en liten nyhet jeg tenkte jeg måtte tipse dere om. Nemlig det nye pizzakrydderet fra Santa Maria; Pizza Spices Herbs & Chili.
Hadde bilde av det i innlegget fra min raske butikkrunde 22. februar (her).

Pizza Spices Herbs Chili fra Santa Maria

Dette er en pizzakrydderblanding, sammensatt av oregano, persille, rosmarin og chili. Altså burde den gi litt mer smak enn det oregano gjør alene. Leste på nettsiden til Santa Maria at man skal strø et lite dryss på pizza’n etter steking, men vi var litt ivrige og strødde på litt før vi satte den i ovnen også. Men ikke mye. Her skulle nemlig en ganske ung kar feires, og hvis både store og små skulle kunne nyte pizzasmaken måtte den ikke være for sterk. Ergo var det helt perfekt for oss voksne å kunne strø på litt mer smak på våre egne stykker når vi satt til bords.

Pizza Spices Herbs Chili fra Santa Maria lett dryss

Jeg pleier alltid å lukte på produktene jeg tester, og dette her luktet slik det lukter i krydderskuffen min. Altså som en lett blanding av mye. Jeg kunne allikevel skille ut litt urteduft, og litt hvitløk. Og ja, totalen minnet om pizza. Lovet bra det.

Pizza Spices Herbs Chili fra Santa Maria foran pizzan

Så var det bare å teste, og her var det ganske mye smak. Skal innrømme at jeg var litt skeptisk til å begynne med, jeg tenkte at her kom jeg sikkert bare til å kjenne chili, men heldigvis var totalen mye rundere og fyldigere. Det smakte urtete, litt salt og litt sterkt. -Men ikke ubehagelig sterkt. Faktisk hevet krydderdrysset den totale smaken på pizzastykket mitt mange hakk, det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Og jeg var ikke den eneste som likte dette her. Krydderet var faktisk såpass godt at glasset ble sendt frem og tilbake mellom oss voksne under hele måltidet. Det ble altså ikke bare smakt en gang, men spist på hvert pizzastykke av flere. Ikke verst.

Pizza Spices Herbs Chili fra Santa Maria på pizza

Så da er dere herved tipset, dette var et okay krydder. (Og dere kjenner min voldsomme skepsis mot sterke smaker og mye chili.) Nå er det sånn at jeg har krydderglassene mine i laaaang tid. Men hvis dette fortsatt eksisterer når glasset er tomt kan jeg gjerne kjøpe det igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “Pizza Spices Herbs & Chili fra Santa Maria”

  1. Kan ikke kommentere på Coop-medlem-posten, så tar det her. Re: registrering av betalingskort gjetter jeg på at det skyldes at de har eget mastercard (med 1% ekstra bonus/kjøpeutbytte). Hvorfor gidde å implementere andre kort når man har sitt eget…. Og av erfaring dukker det opp kuponger sånn ca annenhver mnd. ca 6 per gang. Og man kan ikke sjekke bonussaldo i appen, man må logge inn på nettsida, der skal det stå.

    Og jøss, da jeg ble medlem (jeeez, jeg er tydeligvis gammel) var det 100,- i innskudd. Mener jeg. Kanskje alderen og hukommelsen tar meg.

    1. Så sjelden mellom hver gang det kommer kupong? På Trumf kommer det jo hele tiden! Og takk for resten av infoen – ja det kosta 300. Takk for info 🙂

      1. Hvordan får du kuponger fra Trumf så ofte? Hos oss er vi to som er medlem, og vi får to-tre ganger i året. Får du det på en app, og blir den skannet i kassa? Vi får papirkuponger fra Coop ca. en gang i måneden – fordelen med å få dem på papir er selvsagt at man kan gi bort dem man ikke bruker selv.

        1. Det er kuponger som kommer for Meny og de kommer i appen hver 14. dag. Veldig greit. 🙂
          Og når jeg kjøper noe som det er kupong for, trekkes det automatisk fra når jeg bruker bankkortet mitt til å betale.
          Først sier kassadamen en sum, så setter jeg inn bankkort og da står det plutselig info i displayet et lite øyeblikk og så blir totalsummen korrigert.

          1. Bare en kommentar til dette 🙂 Det er jo ikke norgesgruppen som kommer med disse kupongene, som du selv sier, de er fra Meny,og kan kun brukes i Meny-butikkene. Vet ikke om de andre butikkene til norgesgruppen har samme ordning. Fordelen med coop-kupongene er jo at man kan bruke dem i alle coop sine butikker, man trenger bare en app, og ikke mange ulike, som man må ha hos norgesgruppen. Mener coop-kupongene kommer en gang i måneden, mens de trumf-kupongene (de man i alle fall fikk før i posten, som kunne brukes i alle norgesgruppen sine butikker) kommer sjeldnere (når jeg tenker meg om har jeg ikke fått slike på veeeldig lenge). Enig i at det er praktisk med Trumf, som registreres rett på betalingskort (samme med kupongene fra meny 🙂

          2. Ja de er fra Meny og kan ikek brukes i andre butikker, men de kommer jo veldig hyppig. Det virker det ikke som om Coop gjør for noen av sine butikker. Så jeg er fortsatt ganske lunken. Og ja, det er helt supert med å få alt registret på betalingskortet 🙂

  2. Jeg har vært medlem i 9 år tror jeg, og alltid fått kuponger månedlig. Men nå har jeg ikke fått noe siden januar, så jeg vet ikke hva som foregår. Handler på Prix eller Mega minst en gang i uken, så de bør jo kjenne til mine handlevaner…

    1. Ja det burde de. Høres ut som om de er litt gjerrige på kupongene sine. Norgesgruppen gir jo nye hver andre uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.