Flower Zourr fra Haribo

Vet ikke om dere leste innlegget mitt om den småsure nyheten Chat Zourr fra Haribo her for litt siden (her), men det er altså sånn at Haribo har kommet med hele tre nye poser surt snop til dette slippet. Og jeg har testet en til, den heter Flower Zourr. Så kult med et navn som rimer!

Flower Zourr

Innholdet i denne posen skulle være et hakk surere enn det i den forrige posen vi smakte på. Som dere ser scorer den hele tre av fire sitroner nederst til venstre på pakningen. Gulp. For meg som ikke er en hund etter skikkelige suringser virket det litt avskrekkende. Jaja, jeg åpnet posen og åndet inn slik jeg pleier. Det luktet fruktig og ganske vanlig surt godteri.

Haribo Flower Zourr pose

Bitene var en god blanding, det var altså ikke bare en type bit. Bra det, alltid greit med litt variasjon. Da er det større sjanse for at man finner noe man liker godt og posen er fin å dele med andre. Noen av bitene besto bare av ganske fast gele i ulike fasonger og farger, mens andre hadde et litt glattere fyll inni alt det sure. Alle bitene var overstrødd med kandisering så det holdt. Jeg hadde planer om å legge de ulike bitene på rekke og ta et bilde slik at forskjellene kom bedre fram, men det må ha kokt bort litt i all smakingen. Jaja, dere ser vel sånn noenlunde greit her uansett.

Haribo Flower Zourr inn i posen

Hm, tja. Dette ble nesten i sureste laget for meg. Kjente at det rev litt inne i kinnene mens jeg tygget. Bitene med det glatte, hvite fyllet var gode. Fyllet var nemlig ganske mye søtere enn utsidene, og skapte en fin balanse til det knasende sure. Totalen ble dermed slik at jeg fikk ordentlig snopefølelse og kunne kose meg. De brune litt lange bitene med glatt colafyll var også utrolig gode. De gikk ned uten problem. Men resten ble nok for litt mye av det gode for min voksne, konservative smak. Lillemor derimot mente at hele posen burde bestått av de gule, tynne spagettiaktige slangene som det var en del av. Hun syntes de var kjempegode. Greit nok det og ikke overraskende, det er jo smak og behag. Og her var det åpenbart forskjell mellom generasjonene. Er vel slik det skal være.

Haribo Flower Zourr i skål

Siden det var såpass mange av de gjennomsure bitene i denne posen er jeg litt skeptisk til gjenkjøp. Skulle heller hatt en pose der det var hvitt fyll inni alle bitene. Det er ikke noe galt her, men når man ikke har den sure smaken som sin favoritt holder det egentlig med surhetsnivå to på Haribos egen surhetsskala. Men for all del, artig pose med lystig design, og det er kanskje mange som får denne som en favoritt?

Gjenkjøp: Tviler

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.