CrispyBITE Cranberry fra Cloetta

Tenkte jeg måtte neve denne lille nyheten fra Cloetta for dere; CrispyBITE Cranberry. Har dere sett den?

Cloetta Crispy Bite Cranberry

Det er en lett sjokoladebar med fullkornkjeks, yoghurt og tranebær, og på toppen er det et lite dryss av bær og korn. Jeg syntes det hørtes ut som en fristende liten godbit, så jeg tok den like god med meg ut på skitur. Det er derfor bare mobilbilder i dette innlegget. Pleier ikke akkurat gli rundt med et digert kamera i ryggsekken.

CrispyBITE Cranberry Cloetta

Det er litt festlig. Hver gang jeg ser bilder av tranebær får jeg assosiasjoner til B-bylivet av Tramteateret. Flere som husker serien? Der disse ungdommene var avhengige av å putte noen runde røde bær inn i små armbånd de hadde på seg. For en genial symbolikk! Tror det må være den eneste av disse Halvsju-seriene som ikke har gått i reprise på NRK. Vel, en liten digresjon der, og jeg er ganske sikker på at det ikke er noe farlig å spise disse barene selv om de inneholder røde bær. Tranebær tilfører tvert i mot god smak til massevis av produkter, forhåpentligvis også til disse barene.

Da det ble tid for en liten energiboost stoppet vi og åpnet pakken. Den inneholdt to små barer, det syntes jeg var bra. Fint med alt som kan deles på flere. Det lille laget av strøssel på toppen var faktisk overraskende dekorativt, selv om det ikke kommer så innmari godt fram på bildet her.

CrispyBITE Cranberry Cloetta åpnet

Det luktet både sjokolade og litt fruktig da jeg snuste inn. Barene var overraskende lette, og jeg kjente for det meste kjeks da jeg bet over. Så kom smaken av noe syrlig sammen med sjokoladen, -jeg gjetter at det var fra bærdrysset på toppen, og så kjentes det litt glatte, mer fyldige fra yoghurten. Ikke verst. Synes sammensetningen var fin jeg, og jeg fikk automatisk lyst til å ta en bit til da den første var tygget opp. Et sikkert tegn på at jeg ikte den. Totalsmaken var ikke så søt som jeg hadde trodd, antagelig fordi sjokoladetrekket ikke er så tykt, og det var absolutt helt okay. Greit å ha et litt sunnere alternativ selv om man skal kose seg litt.

CrispyBITE Cranberry Cloetta delt i to

Huff, dette bildet ble litt uskarpt, men det var så hvitt lys ute i heia at jeg ikke så det før jeg kom hjem. Men dere skjønner tegninga? Kjeks og yoghurt ligger i flere vannrette lag inni sjokoladetrekket. Så får dere heller studere de ulike lagene mer inngående hvis dere kjøper en slik selv. Har foreløpig sett den både på Kiwi og Meny.

Synes dette var en god liten nyhet. Jeg kan gjerne kjøpe den igjen og f.eks ha med meg på skitur i påsken. Eller ha en liggende i skuffen på jobben. Tror jeg må teste den med blåbær også etter hvert.

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “CrispyBITE Cranberry fra Cloetta”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.