Brooklyn Dogs fra Finsbråten

Da var jeg i gang igjen. 🙂
Har vært uten nett det meste av påsken, noe som har vært helt OK og veldig avslappende, men jeg har ikke tatt fri fra smaking og testing for det. Så nå blir det flere innlegg. Begynner forresten nesten å få litt småpanikk. Det kommer nye varer 1. mai, altså om bare en drøy måned, og jeg har fortsatt lyst til å skrive om mye mer av det som kom til vinterslippet. Skulle så gjerne hatt litt mer tid. Jaja, jeg får lage de innleggene jeg rekker.

I palmehelgen ble jeg invitert til årets første grilling, og jammen ble det da anledning til å smake en liten nyhet også. Se her, en variant til av alle de morsomme pølsenyhetene fra Finsbråten; Brooklyn Dogs.

Masse rare pølser fra Finsbråten

Brooklyn dogs fra Finsbråten

Brooklyn dogs fra Finsbråten pakken

Dette er litt New York-inspirerte stekepølser med 80% oksekjøtt. Ikke noe tull her altså, og det kunne man nesten både se og kjenne på pølsene. De var nemlig ganske faste og kompakte i konsistensen og det luktet typisk voksenpølse. Ikke noe dvaske, pregløse greier dette nei. Fargen var ganske mørk til å være pølse og det var ganske tydelig at det var mye mat i dem.

Siden jeg var på besøk fikk jeg ikke tatt bilder av pølsene før steking eller på grillen, men slik så de ut rett etter at de var ferdige.

Brooklyn dogs fra Finsbråten ferdig grillet

Bak på pakken sto det at pølsene har smak av røkt chili, hvit pepper, fennikel, hvitløk ost og en BBQ-marinade av tomat og hickory. En herlig sammensetning der altså og det første jeg tenkte da jeg tok en bit, var at disse hadde en ganske markant røyksmak. De var saftige og aromatiske, men samtidig ikke så fyldige i smaken som jeg hadde trodd. De tre av oss som smakte syntes alle pølsene var gode, og vi var enige om at de heller ikke var for sterke. Det er fint, så kan de serveres til både store og små.

Brooklyn dogs fra Finsbråten med resten av maten

Vi brukte disse nærmest som tilbehør, men jeg kan tenke meg at de er gode alene bare i ei lompe, eller f.eks i en salat eller til tapas også. Kan veldig gjerne kjøpe slike igjen jeg. Bra grillsesongen nærmer seg.🌭

Gjenkjøp: Gjerne

 

2 thoughts on “Brooklyn Dogs fra Finsbråten”

  1. Veldig spennende med sånne produkt, så dette må testes. Liker godt att produkta blir «amerikanisert». Gjør det hele litt mer spennende og fristende. Er vel det som er meninga også, og jeg biter på 🙂 Men vet du noe om årets grillprodukter? Noe kom til påske, men det er vel bare en liten forsmak på det hele. Utvalget har tatt seg voldsomt opp de siste åra og er blitt big business, så det blir vel ikke noe mindre i år.

    1. Nei, har ikke hørt om noen grillnyheter enda, men det må da være rett rundt hjørnet? Håper det kommer mye godt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.