Fun Light Sweet Lemon Guarana

I går hadde jammen meg noen satt fram en liten stabel med ny Fun light på Coop. Det gikk meg selvfølgelig ikke hus forbi, så jeg snek meg til å ta noen bilder. Lovpriser effektive ansatte som ikke er så strenge på lanseringsdatoer, men bare lemper nye varer ut i butikken.

Fun light Sweet Lemon Guarana på Coop

Fun light kommer med en “årets smak” hvert år, og denne gangen har de satset på Sweet Lemon Guarana. Leste at sammensetningen er inspirert av Brasil, guarana vokser visst blant annet i den nordlige delen av landet. Alltid fint med litt trivia, men jeg må innrømme at jeg ikke kjenner guaranasmaken så godt fra før. Mener den brukes i en del energidrikker, stemmer ikke det? Sikkert pga koffeininnholdet. 

Fun light Sweet Lemon Guarana flaske

Fargen på saften er matt gul, og det luktet litt pimpet sitron da jeg åpnet korken. Klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg syntes det minnet om godteri eller en slags drinkmix.

Fun light Sweet Lemon Guarana i glass

Vanligvis pleier jeg å like Fun Lightsmakene, men denne traff meg ikke helt. Man kjenner fint sitronen, den var ganske frisk og nesten litt fyldig, men kombinert med guaranaen ble totalsmaken for kunstig. For søt også egentlig. Det minnet faktisk om noe ubestemmelig gummigodteri. Eller en noe klissete rest nederst i et glass dagen derpå. Gosh. Skulle så gjerne kjent noe friskere og mer leskende. Men for all del, smaken er ganske unik, så det kan god være den går inn hos mange andre. Jeg vil ikke dømme den nord og ned.

Jeg har faktisk smakt denne saften blandet med knust ananas, og hvis man bare er litt kreativ kan man sikkert bruke den som både base og ingrediens i diverse drikker. Artig hvis man er glad i å eksperimentere med blenderen.

Fun LIght

Hadde trodd at saften skulle falle i smak hos den yngre delen av husstanden her, men heller ikke derfra kom det noe særlig jubel. Smaken ble for kunstig.
Fun Light Sweet Lemon Guarana frembrakte altså ingen karevalsvibber hos oss, så her blir det dessverre ikke gjenkjøp. Hører gjerne hva dere synes om den. 🙂

Gjenkjøp: Nei

 

Fun Light testing

2 thoughts on “Fun Light Sweet Lemon Guarana”

  1. Hvis du er glad i den type saft (og Frisk-is), prøv ZERoh! Strawberry/Red Orange. Fikk en vareprøve på den for noen uker siden. Utrolig god 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.