Dent Duett fra Brynild Gruppen

Se der hadde vi en ny liten Dent på plass ja. Og så nydelig, velklingende navn; Duett. Der fikk den jammen noen gratispoeng med en gang  – før jeg åpnet esken.

Dent duett hos Narvesen

Dette er altså en kombieske med både røde og svarte pastiller. De røde har smak av bringebær og mango, og de svarte er av salt lakris. Og se på designet her da. En svart og en rød del. Det gir unektelig eventyrlige assoiasjoner på Disneynivå. Jeg tenkte i hvertfall det onde mot det gode-klisjeen med en gang.

Dent duett

Vel, så var det bare å teste. Jeg tok en rød først og hadde regnet med å kjenne mest av en ingrediens. Man gjør jo vanligvis det når det er sammenslåtte smaker. Men her kjente jeg både mangoen og bringebæret like bra. Det var nesten som om smakene slo inn vekselsvis av og på hele tiden. Jeg fikk ikke helt bestemt meg for hva jeg kjente mest av. Kanskje mango etter hvert? Synes i hvertfall pastillen var veldig fruktig, litt syrlig og nesten litt tropisk. Overraskende god var den.

Den svarte synes jeg smakte klassisk saltpastill. Den var langt i fra sterk, og kunne gjerne hatt enda mer smak. Men absolutt frisk og helt okay, selv om den ikke ga følelsen av å teste noe nytt.

Dent duett åpnet

Oppsummert var dette en okay pastillnyhet. Er ikke helt sikker på om jeg synes smakene harmonerer eller ikke, til tross for Duettnavnet, så jeg er litt i tvil om jeg gir pluss eller minus for to smaker i samme eske. Selv om det var lekkert rent visuelt. Tror egentlig jeg hadde foretrukket en eske med bare røde. -Og sånn sett hadde jeg flaks, det var nemlig mange flere røde enn svarte i esken jeg kjøpte. Og ja, det kan muligens bli gjenkjøp av denne. Tror jeg er villig til å ta sjansen på flest røde en gang til.

Gjenkjøp: Kan hende

 

2 thoughts on “Dent Duett fra Brynild Gruppen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.