Skillingsboller på døra

Foreløpig er det sørgelig lite nyheter å skrive om. Jeg har leita rundt i massevis av butikker, Narvesener, 7-Eleven og bensinstasjoner den siste uka, men funnet nada. Ikke engang på Deli de Luca kunne de friste med noe nytt. Er ikke annet å gjøre en å være tålmodig, og i mellomtiden tenkte jeg å komme med et lite tips. Og foreløpig gjelder det dere som bor i Oslo- eller Bergensområdet.
Her om dagen våknet vi nemlig opp til skillingsboller på døra! Helt fantastisk.

morgenlevering skillingsboller

Denne doble plastposen lå på trappa da vi sto opp. Akkurat der avisen pleier å ligge.
Og inni posen fant vi en pakning med fristende skillingsboller. Så herlig.

morgenlevering skillingsboller inni

Bollene var en gave, men jeg fikk info om at de var bestilt fra noe som het morgenlevering.no
Måtte selvfølgelig inn og sjekke nettsiden og fant ut at her kan man bestille masse forskjellig. Så digg! Tenk å f.eks bestille ferske rundstykke en lørdag morgen. Det skal jeg jammen meg prøve. Og det fine er at det ikke koster noe i frakt. Bare man får lagt inn bestillingen før kl 21:00 får man varer levert neste morgen. Hadde egentlig ikke tenkt å blogge om dem, så tok ikke flere bilder, men skillingsbollene, som selvfølgelig ikke ble inntatt til frokost, men litt senere på dagen, smakte ferskt og godt.

Ser at tilbudet pr i dag er tilgjengelig i Oslo/Akershus og Bergen/Hordaland, men det kan jo hende det utvides etter hvert. Noen som har erfaring med å bestille herfra? Kom veldig gjerne med tips til meg!

 

4 thoughts on “Skillingsboller på døra”

  1. Fin start på dagen det da 😉 Lurte på om du har prøvd Lion sjokolademelk? :p Såg den på butikken i går, og meinar eg har sett det før også.

    1. Ja den har vi her faktisk, den kom vel i fjor vår tror jeg. Synes den er litt for søt jeg da. Men takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.