Salat med Kylling & Purre fra Rema 1000

Smakte en av de ferdige salatene fra Rema 1000 i helga. Vet ikke hvor ny den er, men siden jeg så reklame for den nå etter jul fikk jeg lyst til å kjøpe Det var dette med januar osv. vet dere.
De hadde tre ulike sorter, og jeg valgte meg en med kylling og purre.

Salat fra Rema

Gaffel og karridressing fulgte med.

Salat fra Rema halvåpen

Som dere ser er dette en ganske enkel salat. Vi snakker ikke akkurat gourmetmåltid. Men så lenge man tilpasser forventningene til produktet; en 35-kroners sak fra en enkel, liten matbutikk, er det ikke noe problem å ha en open mind.

Det var ikke så mange forskjellige ingredienser. Pasta, purre, raspa gulrot, kyllingbiter og noen borlottibønner. Har forresten aldri hørt om borlottiønner. Trodde bare det var noen uheldige, bleke kidneybønner. De smakte i hvertfall tilnærmet identisk.

Salat fra Rema uten lokk

Boksen var godt fylt opp – pluss for det. Pastaskruene var urtemarinerte, men de var ikke oljete eller klissete. Marinaden var ganske diskret, men jeg synes allikevel den satte en god, grønnsaksaktig smak på pastaen. Godt var det, Purren og gulroten kjentes krisp og fersk, men bønnene var litt daffe. Kan leve med det altså.

Egentlig var salaten her fin den, men selvfølgelig kunne det vært mer kylling. Synes alltid det er lite av kjøttingredienser i alskens ferdigretter. Forståelig nok, det er jo det dyreste. Totalen var uansett bra, spesielt til billig ferdigsalat å være, med klart unntak av dressingen. Det meste av den ble liggende igjen. Jeg liker ikke karri, eller fattigmannskrydder som noen jeg kjenner kaller det, har bare aldri klart smaken. Den er så dominerende og intens. Smakte en liten dråpe og lot resten ligge igjen. Men her er det bare min helt subjektive smak som snakker. Det er sikkert ikke noe feil med dressingen generelt sett.

Salat fra Rema resten

Mot slutten av spisingen kom jeg på at denne salaten minnet meg veldig om en salat jeg pleide å kjøpe da jeg jobbet inne i Oslo for noen år siden. Kanskje det bare er new wrapping? Eller har den vært borte en stund og kommet tilbake nå? Eller har den faktisk eksistert hele tiden bare at min nærmeste remabutikk ikke har hatt den? Det kan faktisk godt hende. Vel, det var ikke så gæli detta her, og til 35 kroner kommer jeg helt sikkert til å kjøpe den igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.