Persil Epler og Blomster fra Lilleborg

Tar stadig en tur innom non food hylla, og den siste tiden har jeg testet vaskepulveret Persil Epler og Blomster. Det er ikke nytt, men jeg hadde ikke forsøkt det før.

Persilboksen

Veldig mønstrete og fargerik boks dette her. Den skilte seg litt ut fra de andre mer stilrene, enkle og oppdaterte produktene i vaskehylla. Litt som en bluse fra 60-tallet innerst i klesskapet. Som ikke lar seg kaste.

Som dere vet er jeg begeistret for vaskemidler med epleduft, og var dermed positivt innstilt før testing. Ble nesten litt overrasket når det luktet såpass lite eple da jeg åpnet boksen. Forbausende lav epleintensitet. Det minne mer om noe syntetisk, litt syrlig og blomstrete. Det luktet helt okay altså. Den ferdige rene vasken luktet veldig lite. Synes nesten ikke jeg kjente noe duft i det hele tatt. Litt dumt, men på den annen side forstyrer det da ikke en eventuell duft fra tøymykneren om man bruker det. Så kan heller den sette duftpreg på tøyet.

Persil i kammeret

Dette er et vaskepulver som kan brukes til både farget og hvitt tøy. Litt mellom fugl og fisk tenker jeg da. Blir det hvite grått etter en stund? Eller blir fargede plagg blasse og gråaktige? Har ikke reagert i noen av retningen på det jeg har vasket til nå, heldigvis, men kjenner jeg blir sittende med en liten skepsis. Litt sånn som med disse shampo + balsam i ett-produktene. Vel, til nå har det jeg vasket blitt rent og pent, flekker har forsvunnet og jeg er fornøyd. Er allikevel litt usikker angående gjenkjøp siden det finnes så mange andre vaskemidler der ute jeg er fornøyd med. Dessuten foretrekker jeg å bruke disse allergivennlige alternativene. Men kanskje?
Huff får nesten litt vondt inni meg av å skrive dette. Siden boksen ser ut som den gjør, minner den veldig om noe gamle damer har på badet. Og man ønsker jo ikke fornærme eller såre disse gamle damene ved å disse produktene som minner om dem. Tror like godt jeg avslutter. ☺

Persil etter bruk

Gjenkjøp: Kanskje 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.