Laktosefri vaniljeis med sjokolade fra Diplom-Is

Tenkte jeg bare kort ville nevne denne boksen med is. FRI Laktosefri vaniljeis med sjokoladebiter fra Diplom-Is som kom i høst.

Fri fra Diplom-Is 3

Fri fra Diplom-Is

Jeg har ingen matallergier selv, men når man er flere samlet til selskap hender det jo innimellom at man må ta visse hensyn. Så når isen ble satt fram tok jeg likegodt en smak før jeg spiste den andre desserten. Var så klart nysgjerrig. Og så beklager jeg bildekvaliteten her – måtte bare knipse lynraskt med mobilen.

Fri fra Diplom-Is 2

Denne isen var skikkelig god. Det smakte virkelig ordentlig deilig fløteis! Jeg hadde definitivt ikke gjettet at det var et allergialternativ om jeg ikke hadde visst det. Tommel opp til Diplom-Is. (Næringsinnhold her.)

Fri fra Diplom-Is 4

Nå vet jeg ikke prisen på denne boksen, siden jeg smakte isen borte, men om den ikke koster for mye kan jo både de med og uten laktoseintoleranse nyte den. No problem. Og jammen er det bra at det stadig kommer allrighte alternativer for de som må ta hensyn i matveien. Tidligere husker jeg å ha smak noe møl av en tofu-is, og den var IKKE god. Har sett at Diplom-Is har lansert en FRI-variant med ren vaniljesmak også. Kan tenke meg at den er like trygg og god på smak som denne med sjokoladebiter.

Gjenkjøp: Ja, hvis jeg får laktoseintolerant besøk

 

4 thoughts on “Laktosefri vaniljeis med sjokolade fra Diplom-Is”

  1. Høres bra ut, den må jeg prøve! Sojais (tofuline, om det var den du mente) er kanskje ikke så lik vanlig is i smaken, men bra for de som er allergiske mot melkeprotein og derfor ikke kan spise laktosefri is (siden den fortsatt inneholder melkeprodukter selv om laktosen er fjernet).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.