Breakfastbar Oat & Berries fra Nutrilett

For noen uker siden smakte jeg Breakfastbar Oat & Berries fra Nutrilett. Fikk jo øynene litt opp for ulike barer for et drøyt år siden, og har etter hvert blitt flink til å ha det liggende både i veska og på jobben. Fint når man trenger raskt påfyll av energi. Denne varianten kom til produktslippet i høst, og siden det er en frokostbar, smakte jeg den en tidlig morgen på jobb.

Breakfast bar oat & berries

Må være ærlig og si at den ikke umiddelbart fremsto som så voldsomt fristende. Det var da veldig mye frø her. Baren inneholder både havregryn, gresskarkjerner og quinoa, og i tillegg var det et og annet tranebær og blåbær. Tenkte at den minnet om en blokk fuglemat. Jaja, den var i det minste litt skinnende på overflaten. Dessuten er det sikkert mange som ønsker seg en slankebar i januar.

Breakfast bar oat & berries åpnet

Synes konsistensen var fin. Baren kjentes passe krisp, og den raste ikke fra hverandre da jeg spiste. Allikevel ble totalinntrykket for tørt. Gresskarkjerner er jo fryktelig tørre i seg selv. Det kjentes trått å tygge gjennom hver bit, det tok lang tid i munnen, og frøene smakte ikke så mye. Beklager å si det, men for meg ble det for sagflisaktig. Eller som en meiseball. Tranebærene og blåbærene var hyggelige innslag. De spritet opp helheten bra, men de kom litt for spredt. Og ja, det er sikkert med hensikt for å holde kaloriinnholdet nede, men da blir jo spiseopplevelsen deretter. Skulle forresten ønske jeg kjente litt kokossmak. Ser at det er nevnt som ingrediens på emballasjen, men den gode smaken uteble dessverre.

Breakfast bar oat & berries åpnet og spist

Denne baren er helt sikkert et flott alternativ for travle, tidsriktige og bevisste personer som vil spise frokost i bilen eller noe sånt. Jeg er for tradisjonell til det. Holder meg foreløpig til knekkebrødet mitt eller en yoghurt på morgenkvisten. Men det var moro å ha prøvd, og jeg kommer sikkert til å smake den andre Breakfastbar-varianten som er lansert også.

Er det noen flere som har smakt denne her? Eller den andre med eple og kanel?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.