Trippel løk fra Sørlandschips

Tenkte jeg måtte komme med en liten chipspost igjen. I helgen smakte jeg nemlig enda en Sørlandschipsvariant som kom i høst; Trippel Løk.

Sørlandschips Trippel Løk pose

Denne chipsen skal ha smak av både gul løk, hvitløk og ramsløk. Skal si ramsløk er i vinden for tiden. Litt snodig at så mange produsenter har satset på akkurat den smaken samtidig. Jaja, sikkert bare tilfeldig. Eller kanskje en motegreie?

Sørlandschips Trippel Løk

Som dere vet er jeg veldig glad i løksmak på chips, så jeg var ganske positivt innstilt når jeg skulle teste. Bra utgangspunkt. Det luktet merkelig nok ikke noe særlig løk fra posen synes jeg. Kjente mest det der karakteristiske oljeinntrykket som går igjen hos alle sørlandschipsvariantene. Men når jeg smakte, da kom løken fram ja. Indeed.

Her var det åpenbar og tydelig løksmak, men jeg vil ikke kalle den intens. Den var heller ikke spesielt søtlig, -heldigvis, og ikke sterk. Bare passe behagelig krydret for en rolig løkchipsopplevelse. Jeg var litt overrasket over at hvitløken var så diskret, hadde forventet at den skulle være litt tydeligere. Men helt greit at den ikke var det altså. Konsistensen er klassisk Sørlandschips. Sprø, knasende og litt rustikkaktig. Det høres at man tygger for å si det sånn.

Sørlandschips Trippel Løk i skål

Chipsen var riktig god den, men samtidig var det akkurat som om noe manglet. Et særpreg eller den siste lille piffen. Det ble litt platt i lengden, og jeg ventet liksom på at noe sterkere skulle kjennes i ganen, men det kom aldri. Helt greit forsåvidt, men det  blir nok ikke gjenkjøp av denne posen. Ikke noe gæærnt, men det finnes så utrolig mye god chips der ute, og da må man velge bort noe.

Noen andre som har smakt denne chipsen? Enige med meg?

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Trippel løk fra Sørlandschips”

  1. Jeg kjøpte faktisk forleden dag en pose av dette her. Jeg syntes faktisk denne her var ganske god, litt særegen, skiller seg litt ut. Jeg kommer kanskje til å prøve den én gang til, men ikke noe mer enn det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.