Toffin har blitt M

Har du sett?? Oppdaget tilfeldigvis denne posen i dag, og det ser jammen meg ut som om Toffin har blitt omprofilert til M. Det hadde jeg ikke hørt noe om. Hadde dog en mistanke om at noe var i gjære da jeg så at den vanlige, gule M-posen hadde fått teksten Peanøtt under den store M’en i sommer.

M toffin

Her er bildet av den gamle og den nye M-posen. Ser jo et mønster. NonStop-posene har jo også fått en liten makeover, så de passer sammen med disse her.

M i ny pose

NonsStop i nytt

Moro dette. Spennende å se om det dukker opp flere endringer. Og ikke minst om dette har noe å si for salget. Toffin er jo en gammel og kjær klassiker for mange. Kan jo hende noen blir sure for at designet er tukla med…?

 

4 thoughts on “Toffin har blitt M”

  1. Nåh, så teit! Ikke at jeg bryr meg så mye, det smaker jo like godt uansett, men M og Toffin er jo to ulike produkter og har alltid vært det, så teit at begge plutselig skal være m. Hadde jo vært annerledes om det var et helt nytt produkt de hadde valgt å ha i m-serien.

  2. Ja, dette var litt skuffende for min del. Ødelegger litt av nostalgien jeg forbinder med Toffin. M er M, Toffin er toffin, ser ikke helt poenget med å kombinere navnene, uten noen andre endringer. Begge er jo Kjente-merkevarer i seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.