Lypsyl pure fra Lilleborg

Jeg dras automatisk mot alt som skinner, glitrer og glinser når jeg er i butikken. Pussig det der, og her forleden da jeg i all hast skulle kjøpe med ei tynn strømpebukse på Mega, ble jeg obs på denne lille Lypsylen. Med sølvinnslag på emballasjen. Den heter Lypsyl pure, er ny i høst, og nå har jeg brukt den i to ukers tid.

Lypsyl pure i butikken
Å teste slike non food produkter er litt annerledes enn å smake på mat synes jeg. Det som er spiselig kjenner man ganske umiddelbart om man liker eller ikke, mens denne typen produkter trenger jeg litt lengre tid på.

Lypsyl kjøpt

Leste at den skal være 100% naturlig og at den inneholder macadamiaolje og shea butter. Videre er den visst helt fri for mineralolje og kunstige tilsetninger. Kan ikke akkurat påstå at jeg har vært så opptatt av hva leppepomade har inneholdt tidligere altså, men hvis det er rent og naturlig og fortsatt virker er det så klart et pluss. Hvor kleint er det forresten ikke å skrive leppepomade? Når vi alle sier lepomade? Høres ut som et produkt fra fordums tider. Trur jeg bruker lepomade i resten av innlegget. 😊

Synes godt emballasjen her kunne vært litt freshere. Og da mener jeg ikke den fine sølvpappen, men plasten rundt selve lepomaden. Mønsteret var fint, men jeg liker klare, tydelige fager. Skjønner ikke hvorfor så mye av det som er naturlig eller økologisk ofte har det der litt grålige preget over seg. Jaja, smak og behag. Det er sikkert ment å være dust og delikat. Den matte finishen på holderen var imidlertid kul og skilte seg ut fra de andre Lypsylene jeg har hatt med glatt overflate. Den veier opp for de blasse fargene.

Lypsyl Pure åpnet hjemme

Lepomaden lukter godt, på en fruktig og snill måte, og den føles lett og fin å ha på seg. Merker at den er vár for temperaturendringer og den smelter veldig fint utover når den blir litt varm. Den holder seg fint på på leppene ganske lenge også. Synes det er irriterende med slike lag man bare spiser opp på noen minutter. Denne fungerte akkurat like fint som den rosa Lypsylen jeg vanligvis kjøper. Bra det. Nå har jeg bare hatt den i 14 dager, men jeg har foreløpig ikke merket noe til at den har harsknet verken i konsistens eller på lukt. Det er alltid min store skrekk ved naturlig eller økologiske produkter. Lover bra.

Lypsyl pure

Det kan godt hende jeg kjøper denne igjen. I vinterhalvåret går det MYE lepomade her i huset. Synes tørre, sprukne, upleide lepper er skikkelig usexy. Ekstra ekkelt er det når folk stadig peller og river av seg døde hudflak på leppen. Usj. Nei, når luften blir tørr kan man i hverfall prøve å gjøre en innsats for å holde leppene sunne, he-he.

Er det noen flere som har oppdaget denne her?

Gjenkjøp: Mulig

 

2 thoughts on “Lypsyl pure fra Lilleborg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.