Smågriser fra Nidar

Nå er det allerede over tre uker siden jeg la ut bilde av denne lille nyheten fra Nidar på Instagram. Men siden jeg vet at en del av dere som leser bloggen ikke er på Insta, måtte jeg bare legge ut posen her også. Følg meg evt, gjerne; @consumings (Snap: consuming.no)

Smågriser i pose

Julemarsipanen pleier jo alltid å være tilgjengelig fra uke 40, og i år var intet unntak. Det er fortsatt veldig tidlig, men det er nå den er fersk, sant? Jeg kjøpte på Europris, men ser at de nå har fått den inn en del andre steder også.

Smågriser

Posen inneholder noen veldig søte smågriser av marsipan i forskjellige farger. Noen heldekket, andre halvdekket med melkesjokolade. Navn har de også fått. Peggy, Pelle og Gompen. Artig det, og tegningene var sjarmerende, men jeg synes de kunne klart å finne på noe annet enn Gompen. Nå tenker jeg bare at de har hermet etter Godte Gompen til Brynild. Men for all del. Det er ikke uvanlig at flere har samme navn, men såpass likt? På godteri? Kom igjen a.

Smågriser i skål

Marsipanen forsvant uansett rimelig kjapt da vi endelig fikk åpnet posen. Dere vet hvordan den smaker. 😉 Jeg er overbevist om at det blir en del gjenkjøp fra mot jul, gjerne sammen med de små marsipanstengene som var nye i fjor (her). De dukker forhåpentligvis opp i år også.

Noen flere enn meg som har latt seg friste av smågrisene enda? 😁

Gjenkjøp: Jada

 

3 thoughts on “Smågriser fra Nidar”

  1. Kjempebra at de satser på Flere varianter av Farget Marsipan, de er alltid mine Favoritter i Jule-posene,(Typisk når jeg er i Utlandet).
    btw, Enig med Navnet, Kunne kommet på noe eget, men godt konsept.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.