Nypoteter med norsk havsalt fra Sørlandschips

Må bare skrive et bittelite innlegg om Sørlandscips igjen. Dere leste kanskje det jeg skrev om nypotetchipsen med paprikasmak? (Innlegg her) Det var nok den beste sorten Sørlandschips jeg har smakt noen gang. Tommel opp – nydelig paprikasmak! 😀 Jeg ville derfor også teste den salte varianten av nypotetchips. Dere har sikkert sett den blåaktige posen i butikken.

Sørlandschips av nypoteter med havsalt

Sørlandschips i handlekurven

Før jeg testet nevnte paprikachips hadde jeg ikke spist Sørlandschips på veldig lang tid. Når jeg så åpnet denne posen med havsalt fikk jeg umiddelbart flashbacks til hvordan jeg husket at Sørlandschips var for mange år siden. Ganske ordnære, småkrøllete flak i en litt dus farge. Greit det altså, man kan i grunnen ikke forvente en revolusjon når man åpner en pose chips med havsalt. Men der jeg lot meg begeistre over renheten til paprikavarianten ble jeg nok litt desillusjonert her. Flakene var noe gråere i nyansen enn jeg hadde antatt de ville bli ved bruk av nypoteter, og noen av dem kjentes nesten litt mjuke. Trodde de skulle knuspe og knase like mye som de med paprika? Det kan faktisk være at posen jeg hadde ikke har vært helt luftett altså. Har en liten mistanke om det. Smaken var uansett fin den, men jeg fikk ikke akkurat følelsen av å spise noe nytt. Dessuten kjente jeg smak av peanøttoljen chipsen er stekt i tydeligere her. Vet mange liker nettopp det, mens jeg foretrekker nok andre varianter av salt chips. Det var uansett ikke noe problem å spise opp innholdet i posen her, selv om noen av flakene var litt blaute.

Sørlandschips i skål

Må kommentere posen litt sånn på tampen. Synes det er flott å få info om potetene som er brukt til å fremstille produktet, men skulle igjen ønske trykket sto på baksiden. Bildet av idyllisk åker og gård er jo så koselig, tenker det burde få spotlightet alene. Men som vanlig er dette bare min subjekteive mening.

Er man glad i den originale salte Sørlandschipsen er dette definitivt et trygt valg. Jeg for min del kjøper nok heller posen med paprika. Hva synes dere da? Enige med meg ang. posen?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.