Mio er tilbake

Da var høstferien og noen dager med bloggfri over, og i morgen kveld kommer det innlegg som vanlig igjen. Men til dere som ikke er på Instagram må jeg bare kjapt vise bilder av disse pastilleskene fra Brynild som sto ved kassa på Coop. Se da! Snakk om nostalgi.

Pastiller på Coop

Rød Dent gammel eske

Jeg husker at jeg pleide å like Mio da jeg var liten, men husket ikke at de var slike som disse. Mener det var bare runde, ganske knall orange pastiller i esken. Disse her er nok litt annerledes, men de var supergode! Nam nam. Jeg har i mange, mange år hatt Gomp som fruktpastillfavoritt, og det er ikke tull at jeg fint kan knerte en 3-pack i bilen på vei fra A til B. Altså, hvis jeg er aleine i bilen. Pleier å ta meg sammen hvis det er andre tilstede 😛 Nå tror jeg faktisk at Mio blir min nye bilpastill for en stund. Må virkelig benytte sjansen så lenge esken er i salg. Fantastisk tuttifruttismak. Får litt småpanikk av at den bare skal selges i en begrenset periode, kanskje hvis den selger veldig, veldig bra nå, så kan den få bli permanent?

Mio fruktpastiller

Og se her da. Lacryl husker jeg også veldig godt. En typisk spise-på-jobben-pastill. Har allerede åpnet esken, og gjetter at resten forsvinner på kontoret i morgen. Smaker akkurat slik en saltpastill skal smake.

Lacryl saltpastiller

Når jeg begynner å tenke etter er det egentlig flere dropsesker og pastiller jeg skulle ønske kom tilbake. Øverst på lista står Tusenfryd fra Nidar. Noen andre dere kommer på?

Flere som er glade for gjensynet med Mio og de andre nostalgiske eskene?

Gjenkjøp av Mio: JA

 

11 thoughts on “Mio er tilbake”

  1. Ååååååh! Mio, Lacryl, PP og gammel Dent! Nostalgi! Ble nesten litt rørt her, hehe. Kommer til å handle masse av disse!

  2. Morsomt stunt fra Brynild! Legger merke til noen små avvik i original pakningene, ved at alle spor fra Freia er borte – inkludert F’en på Dent pastillene – men det er jo helt naturlig. Morsomt å smake P.P. og rød Dent igjen, de var like lite gode som i min barndom da dette var pastiller kun voksne likte.

    Mio må gå under noe falskt flagg i denne runden – det var ikke slik disse var. Original Mio mener jeg bestemt bestod av kun orange pastiller og at alle hadde samme smak – som svak frukt/appelsinsmak. Det finnes gamle bilder på nett som bekrefter dette – og disse var også sukkerfrie. Arrester meg gjerne, men de nye må følge en egen ny oppskrift. Kanskje er det noen som har rota bort den gamle?

    Inntil Nidar relanserer Salte Ufo er ikke retro lanseringene komplett – men den dagen det måtte skje er jeg villig til å bestille en hel pall slik at jeg har resten av livet.

    1. Ja, jeg mener også bestemt at Mio var bare orange!! Og at pastillene var runde i formen med noen små dumper i? Stemmer ikke det?
      Ja, Salte Ufo er det mange som savner!

    2. Fortell mer om dette med Freia-historien.
      Jeg husker godt F’en på pastillen. Bestefaren min hadde alltid en slik eske med Dent i bilen da jeg var liten. #nostalgi

  3. Jeg husker godt en pastill eske som het Tato. Med eukalyptus smak tror jeg det var. Glemmer aldri om bord på en båttur (kanskje jeg var 5 år) der mamma sa at jeg måtte spørre mannen som satt ved siden av meg om han ville ha. Hvorpå han takket ja og sa “siden det står Tato så tar jeg to”…. Det var de to siste i pakken….

    Ellers vil jeg også gjerne ha Salte UFO igjen!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.