Laktosefri Risgrøt fra Toro

Siden det faktisk er verdens grøtdag i dag, passer det veldig bra å legge ut en post om den nye Laktosefrie Risgrøten fra Toro. En nyhet jeg vet mange ønsker velkommen.

Laktosefri grøt

Hos oss har ingen laktoseintoleranse, men jeg synes like fullt det er spennende å teste ut disse alternative produktene. Allergiprodukter har jo virkelig kommet seg de siste årene og det er åpenbart et økende marked for varene i kategorien. (Og beklager litt dårlige bilder i denne posten – hadde ikke med meg det ordentlige kameraet der vi var.)

Laktosefri Risgrøt fra Toro

Skålen inneholder akkurat like mye grøt som i den ordinære skålen med ferdiggrøt fra Toro, og man kan varme den i micro, vannbad, eller i kjele. Siden vi ikke hadde annet enn micro tilgjengelig i testingsøyeblikket var valget ganske enkelt. Liker også at den lille posen med ferdigblandet sukker og kanel følger med. Skal man først spise ferdigmat, må det være så enkelt som mulig. Mener forresten bestemt at Toro solgte egne krydderbokser med lik blanding før. Ble visst borte den?

Laktosefri Risgrøt fra Toro åpnet

Igjen kom denne fancy fløytelyden når maten var varm nok og så vare det bare å spise.
Og vet dere hva? Her kjente jeg ikke noe forskjell. Dette smakte akkurat som helt vanlig risengrynsgrøt. Hadde jeg ikke vist at det var en laktosefri variant hadde jeg trodd det var den ordinære. Lillemor spiste som bare det, merket ikke forskjell hun heller, og en person rundt samme bord som faktisk er laktoseintolerant ga tommel opp. Så well done til Torokokken. Tipper at det blir bra salg av denne grøten.

Laktosefri Risgrøt fra Toro i skål

Her ble faktisk taco’n byttet ut med grøt i anledning verdens grøtdag i dag. Det ble imidlertid ikke en skål med ferdiggrøt, men en annen lettvind Toroløsning fra pose. Smaker bra den også. 😛

RisenGrøt i pose fra Toro

Når det gjelder gjenkjøp av den laktosefrie grøten, så kan jeg godt kjøpe den hvis vi skal ha ferdiggrøt og butikken ikke har den vanlige varianten, men siden jeg ikke er laktoseintolerant holder jeg meg nok i utgangspunktet til den ordinære. Derfor blir det et nei fra meg. Men bare derfor – smaken er helt fin.

Er det noen andre som har testet denne her?
Flere som har spist grøt i anledning dagen?

Gjenkjøp: Nei, fordi jeg tåler laktose

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.