Kiwibær og stripete paprika

Når det en sjelden gang kommer nyheter i frukt & grøntavdelingen må de så klart testes. Kjøpte derfor dette lille begeret med Kiwibær på Meny og tygde i vei.

FG Kiwibær på Meny i boks

Synes de var utrolig små og søte. De smakte som en slags blanding av kiwi og stikkelsbær med noe bittelitt eplete som slo inn innimellom. Smaken var bare søt, ikke syrlig. Konsistensen på kjernen var bløt med mange frø som kjentes litt for tydelig, og skinnet var en anelse seigt. Helt greie, men det ble altså ikke stormende jubel rundt kjøkkenfjøla. Tror nok ikke det blir noe gjenkjøp. Det som er litt dumt med slike nye og til dels eksotiske frukter er at man ikke vet når de er overmodne og når de er kart, slik som man lett merker på kjent frukt og bær.

FG Kiwibær delt i to

Det har forresten også dukket opp mye annet spennende på Meny i det siste. F.eks utrolig dekorativt med slik stripete paprika.

FG stripete paprika

Og så var det mye annet eksotisk:

FG på Meny 2

 

FG på Meny

 

FG på Meny melon

Moro med nye smaker, om enn det bare er i salg akkurat nå i høstukene. Tror vel ikke alt dette er kommet for å bli året rundt. Helt okay det, vil liker sesongprodukter vi, ikke sant?

 

5 thoughts on “Kiwibær og stripete paprika”

  1. Tamarillo er kjempegodt, bare husk å skrelle av skallet (skallet kan gi ubehag og skal ikke spises). Prøv den i en hjemmelaget tomatsalsa med hvitløk og urter! Men Physiallis har da vært i salg i mangen år, men da med de dekorative, tørre, gule bladene rundt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.