Grandiosa Vår Hjemmelagde med Skinke

Da var det pizzatid på bloggen igjen – det har jo kommet nye medlemmer i Grandiosaklanen. Og denne gangen er det Vår Hjemmelagde-serien som er utvidet, blant annet med en ny skinkepizza! Mmm, 1 kg ren pizzahygge.

Vår hjemmelagde med skinke Grandiosa i frysedisken

Kanskje ikke det mest voksne pizzavalget, men det var to små her som svært fornøyd kunne konstatere at vi skulle kose oss med Grandiosa uten paprika. Her er det nemlig bare tomatsaus, ost og skinke fordelt utover en ganske tykk, firkantet bunn. Esken forteller at man skal steke pizzaen i langpanne 16- 22 minutter, og varmluft anbefales ikke.

Jeg ble faktisk positivt overrasket med en gang jeg tok av plastikken. Pizza’n hadde nemlig rikelig med fyll. O salige fryd, det er så deilig når overraskelsen går den veien. Synes det er så digg å maule frossen ost, og her gjorde det absolutt ingen ting at jeg sneik til meg 8-10 strimler.

Vår hjemmelagde med skinke Grandiosa frossen

Så var det bare å sette den inn i ovnen, og ganske kjapt fylte den hjemmebakte duften kjøkkenet. Og jeg tuller ikke, det lukter helt annerledes når man steker disse hjemmelagde variantene, enn når man steker original grandis. Stor forskjell.

Vår hjemmelagde med skinke Grandiosa ferdisgstekt

Etter 18 minutter tok jeg den ut, og etter å ha latt den hvile noen minutter var det bare å rulle pizzahjulet.
Og folkens, denne smaker akkurat slik dere tror. Ikke særlig spesielt, ikke sterkt, bare veldig rent, forutsigbart og barnevennlig. Jeg må innrømme at jeg syntes den var på grensa til kjedelig, for selv om både skinka og osten smaker godt er det ganske lite smak totalt sett. Pregløst. Men for barna var dette åpenbart prototypen på en vellykket pizza. Og det kan jeg faktisk forstå. Bunnen er både luftig og saftig på samme tid og smaker nesten litt rundstykkeaktig. Den var heller ikke for hard å bite igjennom. Det var ikke noe sterkt som “brant i halsen” og ikke for mye tomatsaus. -Og den smakte godt kald også. Når den i tillegg er fri for farlige grønnsaker og skumle krydder må det jo bli en suksess for de små. Så da besvarer vel gjenkjøpesspørsmålet seg enkelt selv?

Vår hjemmelagde med skinke Grandiosa stykke

Det kan god være at det er marked for denne her. Den faller jo midt inn i kategorien for nå-skal-småbarnsfamilien-hygge-seg produkter. Har noen av dere smakt enda? Vil gjerne høre hva dere synes.

Gjenkjøp: Ja, til barna

 

4 thoughts on “Grandiosa Vår Hjemmelagde med Skinke”

  1. Grandis er greit i ny og ne det. Men jeg blir LITT irritert over alle som skriver hjemmelaget på industrilaget mat, selv om de har vært lure og skrevet vår foran. 🙂 Den så veldig god ut, og gutta hadde nok elsket den, som de gjør med all sånn mat 🙂

  2. Så mye bedre ut enn vanlig grændis selv om den for min del er forbuden frukt siden det er gluten i den. Enig, frossen ost er digg! Trodde nesten det bare var meg som likte det, hehe.

    Peppes har forresten kommet med glutenfri fersk rull-ut-bunn! O lykke! Prøvde den her en dag, smakte godt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.