Gifflar Mandel fra Pågen

Har dere sett disse grønne posene fra Pågen med Gifflar Mandel? Om enn ikke i Sverige, må de da være nye i Norge?Jeg hadde i hvertfall ikke sett dem før, så vi kjøpte en pose på Mega.

Gifflar mandell fra pågen

Her i huset kjøper vi utrolig sjelden ferdige giffler i pose. Jeg liker å fikse gjærbaksten min sjøl jeg. Fra bunnen av. Og til tross for at jeg ikke er så superbevisst på næringsinnhold og tilsetningsstoffer i maten, synes jeg det er en smule unaturlig med boller som har flere ukers holdbarhet. Eller hur? De gifflene mugger jo ikke.
Allikevel måtte vi teste, og tok like godt posen med oss på tur på søndag. -Derav litt sløve bilder i denne posten.

Gifflar mandell fra pågen åpnet

Siden de heter mandel, ante det meg hva de ville smake. Og yes, dette er boller med marsipanfyll. Ingen kanel i svingene, bare mild og deilig marsipan. Det var heldigvis ikke slik tørr, nesten besk marsipan som gjør at man får litt ekkel følelse oppe i ganen, konsistensen her var mer mjuk og saftig. Jeg liker marsipanboller, slike som man får kjøpt hos enkelte bakerier, så jeg syntes disse var ganske gode. Mandelmarsipansmaken passer fint sammen med gjærdeigen. Men hvis man forventer seg kanelgiffler med mandlerbiter i tillegg blir man trolig noe skuffet.

Denne lille karen som her gjør sitt beste for å holde gifflen i ro så jeg fikk tatt bilde, sa bare at det var deilig fyll inni bollen og at den var god. 🙂

Gifflar mandell fra pågen i hånd

Tok et bilde av en rest da vi kom hjem, slik at dere ser det litt bedre. Kanskje ikke så lett å skimte marsipanen siden fargen er så lik resten av bollen, men jeg garanterer at den er der.

Gifflar mandell fra pågen på fjøl

Tror nok ikke vi kjøper disse igjen. De smakte helt allright, men som sagt foretrekker jeg å bake marsipanbollene mine sjøl. Noen andre som har testet disse da?

Gjenkjøp: Nei

 

5 thoughts on “Gifflar Mandel fra Pågen”

  1. Ja takk, gifflar er jo veldig godt. Håper hva nå enn de bruker av konserveringsmiddel ikke er så altfor usunt.

  2. Er fyllet som marsipan eller mer som mandelmasse? Vurderer om jeg skal prøve, men er litt usikker siden jeg bor alene og ikke har noen andre å dele med dersom jeg ikke liker det. Er også egentlig enig i at hjemmebakst er best 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.