Fiskegrateng med poteter fra Toro

Som dere vet liker jeg å teste produkter i reelle settinger, og styrer så godt jeg kan unna all slags samlebåndsmaking. Og når man er på å besøk i et hus der kjøkkenet totalrenoveres passer det jo perfekt å teste microvarmede ferdigretter til middag, sant? Jeg har derfor smakt Toros nye Fiskegrateng med poteter. Nesten litt komisk å sitte rundt et bord der alle spiser ferdigmat med engangsbestikk, men maten gikk ned.

Toro Fiskegrateng

Dette er altså en ganske så klassisk fiskegrateng med hvit fisk, makaroni, gulrot og potet. Skulle ønske det sto hva slags hvit fisk som er brukt. Fant det ikke på baksiden.

Toro Fiskegrateng bakside og innhold

Sammen med skålen kommer en liten pose med strøkavring som man kan drysse over etter oppvarming. En gledelig liten detalj.

Toro Fiskegrateng åpnet

Som de andre ferdigrettene til Toro piper også denne når den er ferdig. Synes det høres litt ut som en krysning mellom en dårlig 17.-maitrompet og en ballong man lager pipelyd med når man slipper ut lufta. Ganske festlig, og det er fint å få et varsel når maten er varm nok. Det luktet forresten skikkelig fiskemiddag under oppvarming.

Her ser dere retten før jeg strødde på kavringen…

Toro Fiskegrateng uten strøssel

…og her er den med strøsselet på.

Toro Fiskegrateng med strøssel

Troverdig dette her, ingen tvil om at det smaker fiskegrateng. Torokokken har vært flink med oppskriften.
Potetbitene er faste og fine og man kjenner fiskepreget i de fleste munnfullene. Det var ikke for mye saus, så det ble ikke for bløtt eller vassent heller, bare passe saftig. Ble litt forbauset over at det ikke var mer makaroni faktisk. Måtte konsentrere meg og lete litt før jeg fant dem. Hadde egentlig trodd det skulle være en større andel av dem, og kan vel si at de gjerne kan være litt rausere med makaronien i neste gryte de lager og fordeler i skåler. Synes man skal kjenne de glatte makaroniene godt når man spiser fiskegrateng.

Det er litt dumt at man ikke får den harde, krispe skorpen på toppen. For mange, meg inkludert, er det den som gjør mye av retten og som sammen med makaronien får fiskegrateng til å skille seg fra plukkfisk. Strøsselet i kavringposen gjør et iherdig forsøk, men klarer ikke overbevise helt. Skulle så gjerne kjent at tennene måtte kjempe seg gjennom en slik fast overflate. Men med unntak av skorpesavnet var dette en okay middag. Veldig mett ble jeg også, klarte ikke å få i meg riktig alt.

Toro Fiskegrateng på bordet

Siden jeg ikke spiser så voldsomt mye ferdigmat tror jeg ikke at jeg kommer til å kjøpe denne igjen. Velger nok noe annet til de få ferdigmatanledningene som dukker opp. Den var helt okay, ikke misforstå, så er du en stor ferdigmatspiser er det bare å prøve.

Noen andre som har testet?

Gjenkjøp: Tviler

 

4 thoughts on “Fiskegrateng med poteter fra Toro”

  1. Da har de sikkert brukt Kvitlaks i gratengen hvis de ikke skriver hvilken type fisk det er. Den er veldig billig. Har et litt anstrengt forhold til fisk, men er den en fisk jeg synes er ekkel så er det kvitlaks.

  2. Crunchen er i seg selv grunn nok til at fiskegrateng bør tilberedes i ovn, men dette er nok absolutt et godt alternativ til det travle folk 🙂 Helst lager jeg hjemmelaget, da jeg ikke er særlig glad i makaroni og ei heller liker potet!

  3. Dette må da være en relansering?
    Helt lik den jeg spiste for noen år siden ihvertfall.
    Helt grei på smak, men lager helst selv da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.